2777
2789
عنوان

این پیامو به شوهرم بدم؟=عکس

554 بازدید | 48 پست

من مسائلی که باعث ناراحتیم میشه رو نمیتونم حضوری بهش بگم چون داد و بیداد راه میندازه و بی منطق همه چی میفته گردن خودم. چند بار در مورد این تاپیک زدم چند نفر گفتن پیام بده بهش. البته خودمم قبلا پیام داده بودم. یه بارش که گفت من پیام طولانی نمیخونم، یه بارش یه هفته باهام حرف نزد بعد یه هفته یه بهونه چرت آورد که اره من چون تو این کارو کردی رفتارم عوض شده. حالا این پیام بدم یانه؟ طولانیه ببخشید اسمارم خط زدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تیکه تیکه براش بفرس، کلا آقایون پیام طولانی نمیخونن حوصله ندارن

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤

نمیخونه اصلا اینو مطمن باش 

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

پیامای کوتاه بده یعنی اسنو به چندتا پیام تقسیم کن نمیخونه قطعا

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭