من مسائلی که باعث ناراحتیم میشه رو نمیتونم حضوری بهش بگم چون داد و بیداد راه میندازه و بی منطق همه چی میفته گردن خودم. چند بار در مورد این تاپیک زدم چند نفر گفتن پیام بده بهش. البته خودمم قبلا پیام داده بودم. یه بارش که گفت من پیام طولانی نمیخونم، یه بارش یه هفته باهام حرف نزد بعد یه هفته یه بهونه چرت آورد که اره من چون تو این کارو کردی رفتارم عوض شده. حالا این پیام بدم یانه؟ طولانیه ببخشید اسمارم خط زدم
خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره خونه دارش کن خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین ❤❤❤
خیلی بده مرد بی محبت و سرد و سنگدل،زن رو پیر میکنه خودشم دنیا به ت..مشه،ایکاش وقتی آدم ودختران رو راهنمایی میکنه حداقل گوش بدن و با چشم باز انتخاب کنن،کاش از تجربه دیگران درس بگیرن،واقعا دردناکه درکت میکنم استارتر عزیزم😔
آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
عزیزم مردی که نخاد بفهمه شما طومارم بنویسی نمیفهمه، باید خودش متوجه اخلاقاش بشه ، مردی که زن داری رو یادش ندادن یا یادنگرفته تو خودتم بکشی این تغییر نمیکنه، میدونم که داری آخرین تلاشات وبرای حفظ زندگیت و رابطت میکنی ولی همسرت همینه که میبینی، یا باید با یک مشاور حاذق هردوتون برید صحبت کنید و مشکلات خودتون و بگید یا یک فکر دیگه ای برای زندگیت کنی، اگر باید ادامه بدی که هیچ اگرم نه بازم منطقی فکر کن
هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
ککشم نمیگزه، راحت میاد خونه دوششو میگیره تازه باز به خودم میگه لباس بده. یه چرت میزنه، شامپو میخوره میشینه فیلشو نگاه میکنه. یعنی من خودمو گرفتم ولی اون اصلا متوجه نیست فقط بعد یه هفته امشب گفت چرا اخم و تخم میکنی همین...