2821
2789
عنوان

معجزه🌹💖

| مشاهده متن کامل بحث + 32317 بازدید | 947 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام عزیزم خوبی؟؟ یک هفته س دنبالت میکنم هر دفعه هم با امید ب خبر خوب ک میدونم حتما میای خبر خوب شدن اقا محمدو بهمون میدی برا من 1000تا انجام میدم انشالله شب اعلام میکنم هنوز انجام ندادم  ب محض تموم شدنش باز دوباره صلوات برمیدارم 

ممنونم از مهربونیت  خدا خیرت بده گلم

خواهش میکنم عزیزم.ان شاءالله بحق همین ماه عزیز و پربرکت بادعای همه دوستان به حاجت دلت میرسی.من درد بیماری رو کشیدم و دیدم اطرافیانم چه زجری بخاطرم کشیدن.بخاطر همین خیلی حالتو درک میکنم

عزیزم میدونم حق باشماست من به قسم حضرت عباس اعتقاد بالایی دارم و قسم میخورم که من کوثر نیستم و کوثر ...

"با كمال عذر خواهى و شرمندگى اين رو ميگم از همه ى دوستان به خصوص يگانه جان و كوثر خانم و دوست عزيز و محترمشون"

عزيزم من كه در پيام اول ازشما عذرخواهى  كردم فقط براى اينكه تاپيك از مسير اصليش خارج نشه پيام دادم. 

عزيزم من اصلا نگفتم شما  صداقت نداريد اگر منظورم خوب نرسوندم و خاطرتون رو مُكَدر كردم به بزرگوارى و محبتتون عذرخواهيم پذيرا باشيد. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز