2777
2789
عنوان

معجزه🌹💖

| مشاهده متن کامل بحث + 32317 بازدید | 947 پست

ممنون يگانه جان

از صميم قلب همگى براى سلامتى كوثر جان دعا ميكنيم. 

ولى خيلى عذر ميخوام اين تاپيك براى ختم صلوات و دعا ايجاد شده با كمال عذر خواهى و شرمندگى اين رو ميگم از همه ى دوستان به خصوص يگانه جان و كوثر خانم و دوست عزيز و محترمشون اينجا فقط دعا باشه و دلگرمى نه صحبت هاى اضطراب آور چون يگانه خانم خودشون به اندازه كافى اضطراب دارن و اينكه فقط در حد احوال پرسى دوستانى كه مشكل دارن نه توضيحات و تاپيك نبريد تو حاشيه از جزييات حال هر كس و گزارش لحظه به لحظه اش ميخوايد خبر دار بشيد به پى وى اش مراجعه كنيد به جز آقا محمد كه بخاطر ايشون دور هم جمع شديم دوستان اصل قضيه از دستمون داره ميره و سوال جواب هاى غير مرتبط تاپيك ميبره جلو اگرم حس ميكنيد خيلى لازمه يهتاپيك جديد بزنيد. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ما یک گروه داریم که نماز اول وقت بجا میاریم صبحا زیارت عاشورا میخونیم وشبها زیارت آل یاسین.  گروهی پر از آرامش برای نزدیکتر شدن به خدا هرکس مایل بود بگه تگش کنم

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
ممنون يگانه جان از صميم قلب همگى براى سلامتى كوثر جان دعا ميكنيم.  ولى خيلى عذر ميخوام اين تا ...

ممنونم گلم بخدا منم همین میگم که حاشیه نرید

بحث نکنید بقران من لا هزار امید  اینجام

اگر اینجا رو نداشتم همون شب اول مرده بودم😭😭😭😭😭😭

سلام‌ خواهر عزیزم هزار صلوات هدیه میکنم انشاءالله  حاجت روا باشید

سلام خیلی ممنونم خواهر جون زحمت میکشین 

خیلی ممنونم و همچنین عزیزم 💖🙏

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
ممنونم گلم بخدا منم همین میگم که حاشیه نرید بحث نکنید بقران من لا هزار امید  اینجام اگر اینجا ...

ممنون عزيزم كه حمايت كرديد. 

بحث تاپيك رفته به يه جزييات و صحبت هاىى خارج از دعا و صلوات. 

ممنونم گلم بخدا منم همین میگم که حاشیه نرید بحث نکنید بقران من لا هزار امید  اینجام اگر اینجا ...

بله بله حق کاملا با شما و دوستان  یگانه جان 

امیدوارم به زودی دلت شاد بشه 

و خوشحال بشه من دیگه پیامی نمیدم و واستون دعا میکنم 

انیدوارم کوثر هم تواناییشو بدست بیاره و بیاد کنارتون 

انشاالله فک میکنم واسه شب شرایطش یکم مساعد بشه هرموقع بهتر بشه خودش بهتون پیام میده 

عذر خواهی من حقیر رو پذیرا باشین 

عزيزم جانم گلم خواهش ميكنم. عزيزم اگه اين حرف زدم منظورم شخص خاصى نبود ديدم تاپيك به سمت ديگه ميره و ممكنه بحث بشه و اينكه هميشه اصل قضيه نبايد فراموش بشه. 

تاپيك حس و حال دعا و معنوىش رو از دست نده. 

از صميم قلب براتون خير دنيا و آخرت رو از خداى بزرگ و مهربان خواهانم. 

خدایا بحق مهربانی و بخشندگیت به همه مریض ها شفای سلامتی ببخش 

انشاالله که آقا محمد هم بزودی بهوش بیاد درسلامتی کامل

خواهران عزیزم بین دعاهاتون برای شفای سلامتی 🙏🙏🙏اسماعیل🙏🙏هم دعا کنید الهی خیر ببینید 

عزيزم جانم گلم خواهش ميكنم. عزيزم اگه اين حرف زدم منظورم شخص خاصى نبود ديدم تاپيك به سمت ديگه ميره و ...

عزیزم میدونم حق باشماست من به قسم حضرت عباس اعتقاد بالایی دارم و قسم میخورم که من کوثر نیستم و کوثر چون کمی از حال نامساعدش خبر داشت به من گفت رمزشو داد گفت لطفا اگه اتفاقی برام افتاد بچه ها خیلی دلشون پاکه دعاشون میگیره بسپور واسم دعا کنن 😭😭حالا هم خیالی نیست خودش بهتر بشه حتما میاد اینجا و توضیح میده براتون 😔

سلام من تازه از مدرسه اومدم چ خبر؟

«حرف ها در قلبش تلنبار شده بود.. کوهی از خاکستر ناگفته ها...بالا آورد ، حرف هارا ، کار هارا و غم هارا ... خون از دماغ و دهانش به مانند مواد مذاب بیرون جست. به سان خرابه ای به دنبال آرزوهایش ذوب شد و فرو ریخت ، او دیگر او نشد...🥲🥲_mahoora_» 
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز