2821
2789
عنوان

معجزه🌹💖

| مشاهده متن کامل بحث + 32317 بازدید | 947 پست
بچهاااا کوثر کیه اکانت گلبانومهربان کوثره الان دست دوستشه؟

بله دست دوستشون هست

حالشون خوب نیست حمله ی قلبی داشتن  

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه عزیزم این چه حرفیه مرسی خبرمون کردی ما که کاری  از دستمون غیر از دعا بر نمیاد. براش دعا ...

خوهش میکنم این چیزی بود که کوثر بهم سپرده بود و حقیقتا فک نمیکردم مجبور شم اینکارو انجام بدم فک میکردم مثل امروز مرخص بشه 

من هر موثع مشکلی داشتم تنها کسی که از اول تا آخر کنارم بود کوثر بود 

خوهش میکنم این چیزی بود که کوثر بهم سپرده بود و حقیقتا فک نمیکردم مجبور شم اینکارو انجام بدم فک میکر ...

ووای اشکم در اومد. کوثر خوب میشه مطمعععنممممممم 

کوثر مادرازدی مشکل قلبی داشته ؟

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

بله دست دوستشون هست حالشون خوب نیست حمله ی قلبی داشتن  

اها مرسی عزیزم من تاپیک یگانه جانو دنبال میکردم ایشونم میدیدم پست میزاشتن خیلی دختر گل و با انرژی بود خدایا خودت بهش رحم کن😔

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂
ووای اشکم در اومد. کوثر خوب میشه مطمعععنممممممم  کوثر مادرازدی مشکل قلبی داشته ؟

نه عزیزم کوثر در اثر بیماری خواهرش شوک شدیدی بهش وارد میشه ولی متاسفانه پیگیری نمیکنه من خیلی التماسش کردم پیگیری کن اما حتی قرصای آریتمی قلبش رو هم مداوم نمیخورد و میگفت خدا اگه بخواد میمونی 😭😭

اها مرسی عزیزم من تاپیک یگانه جانو دنبال میکردم ایشونم میدیدم پست میزاشتن خیلی دختر گل و با انرژی بو ...

😭😭😭 

نه عزیزم کوثر در اثر بیماری خواهرش شوک شدیدی بهش وارد میشه ولی متاسفانه پیگیری نمیکنه من خیلی التماس ...

وووای خدایا کوثر به هوش اومد از طرف من  دعواش کن  یعنی چی قرصاشو نمیخورده بگو میخوای مارو دق بدی؟!؟؟؟؟ 😭😭😭

الان خواهرش  خوبه حالش ؟ میتونم بپرسم جه بیماری داشتن ؟ 

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز