2821
2789
عنوان

معجزه🌹💖

| مشاهده متن کامل بحث + 32317 بازدید | 947 پست
آجی اگه برم که همش خودخوری میکنم  نگرانی دیوونم میکنه  😭😭😭😭😭

عزیزم تو رو خدا شما برو مثل اینکه شماهم مشکل داری 

من خبری بشه خبر میدم 

کوثر من نمیره نترس میاد پیشمون 

تو رو خدا شما کار دست خودت ندی 

سلام عزیزم من هزار صلوات می فرستم... ان شاءالله به حق خانم فاطمه زهرا خدا شفای عاجل عطا کنه 🙏

سلام گلم خیلی ممنونم لطف میکنید الهی آمین خواهر جون💚🙏

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم نگران نباش خدا بزرگه 

بخدا چند روز پیش تو پیرمون کردی از بس نگران حالت بودیم دیگه تو به نگرانی های ما اضافه نکن خواهشااااا 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

عزیزم برو یکم استراحت کن

سعی کن آروم باشی

به خدا اینقدر استرس و نگرانی برات خوب نیست

کوثر همین طوری که نمیره اصلا حق نداره بره مگه دست خودشه بر میگرده پیشمون مطمئن باش🌹🌹

عزیزان خواهران تو رو خدا یک دقیقه فقط یک دقیقه از ته دلتون بخواین خدا کوثر رو بهمون برگردونه و بتونه قلبش بکشه 

من دوباره با دهتر خالش صحبت کردم اون بیمارستان و میگه دکترا گفتن فقط دعا کنین این کار فقط دست خداست 

عزیزان خواهران تو رو خدا یک دقیقه فقط یک دقیقه از ته دلتون بخواین خدا کوثر رو بهمون برگردونه و بتونه ...

حتما دعا می کنیم،انشالله که خوب میشه

خدا خودش مواظبش باشه کوثر و خوب کنه و بهمون برگردونه🥲🌹

منم ۲۰۰تا

خدا همه مریضا رو به سلامتی از بستر بیماری بلند کنه و دل عزیزانشونو شاد کنه🥲 

اسم تاپیکتو دیدم فک کردم حال اقامحمد خوب شده😔 

امیدوارم به زودی همچین تاپیکی ببینم ازت

یگانه خانم دوستان عدر خواه  که نارتحتتون کردم  یگانه خانم ببخش که تو تاپیکت خواستم واسش د ...

نه عزیزم این چه حرفیه مرسی خبرمون کردی ما که کاری  از دستمون غیر از دعا بر نمیاد. براش دعا میکنم   

فوقالعاده دختر مهربون و دوست داشتین هست کوثر و مثل خواهر برامون میمونه مرسی که ازحالش خبر دادی و بی خبرمون نزار چون نگران میشیم 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز