2821
2789
عنوان

معجزه🌹💖

| مشاهده متن کامل بحث + 32317 بازدید | 947 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چشم گلم  @anare_soorati     @مامانmohamdreza     @بهار3038 بهارو هیچ ...

ممنون عزیزجان 

حال مادرگلت چطوره الحمدلله خوب شده 

سلام ب همه خواهرای عزیز نی نی سایتی 😍💐💐بخدا خیلی خیلی گرفتارم 😔ومحتاج ب دعای خیر شما ازتون خواهش میکنم اول برای ❤️🤲فرج امام زمانمون❤️🤲بعد برای حاجت دل خودتون و اگر دوست داشتین برای گره گشایی از مشکلات من حقیر لطفایه صلوات بفرستید😘💐ممنونم 😘💐  ❤️اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ❤️🌹💐🌻🌺🌻🌷🌻🥀
تو‌ نا امید نباش عزیزم کما فرق می‌کنه خیلی ها برمی‌گردن حتماً آقا محمد هم یکی از همین هاست اما تو ف ...

سلام عزیزم 

بیماران سرطانی هم کم ندیدم که معجزه شده و شفا گرفتن ناامید نباش شما هم . برای خدا که کار نداره ان شاء الله خدا هم راضی باشه به شفای خواهرتون

من شنیدم برای بیماری های صعب العلاج مداومت در خوندن سوره نجم و هدیه به امام سجاد علیه السلام خیلی موثر هست 

البته سوره ی نجم سجده ی واجب داره که باید به این نکته دقت کنید 

براشون ۷ تا حمد میخونم 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

گلم ی ۲۰دقیقه است با دکترش حرف زدم خودم فشار و هوشیاریش همون عین دیشب😢اما گفت خدا رو شکر تنفس و اکس ...

الحمد الله شکر خدا دیدی بهت میگم نا امید نشو فقط خدا داره با وجود آقا محمد امتحانت می‌کنه 

توکلت به خدا باشه عزیزدلم مطمنم به زودی تاپیک بهبودی میزنی 😍🙏

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿
هوشیاری و فشار بیهوشیش اینا رو چیکار کنم😭😭😭😭😭😭

نازنینم عنوان تاپیک دیدم از خوشحالی میخواستم جيغ بزنم 

ان شاالله ک ب همین زودی معجزه خداوند میبینی گلم

امروز حالش چطوره

سلام ب همه خواهرای عزیز نی نی سایتی 😍💐💐بخدا خیلی خیلی گرفتارم 😔ومحتاج ب دعای خیر شما ازتون خواهش میکنم اول برای ❤️🤲فرج امام زمانمون❤️🤲بعد برای حاجت دل خودتون و اگر دوست داشتین برای گره گشایی از مشکلات من حقیر لطفایه صلوات بفرستید😘💐ممنونم 😘💐  ❤️اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ❤️🌹💐🌻🌺🌻🌷🌻🥀
نازنینم عنوان تاپیک دیدم از خوشحالی میخواستم جيغ بزنم  ان شاالله ک ب همین زودی معجزه خداوند می ...

سلام قشنگم

انشالله دلت روشن باش همیشه

امروز یکم از دیروز بهتر اکسیژنش رفته بالاتر دکترش گفت تنفس ۲۰درصد بهبود داشته فعلا

@khodayemehraboneman     @شهنور     @شهریورهفتاد     @ریوار ...

سلام عزیزم من هزار صلوات می فرستم... ان شاءالله به حق خانم فاطمه زهرا خدا شفای عاجل عطا کنه 🙏

رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء         اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم 
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز