2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 4450 بازدید | 67 پست
اره با امپول رشد شروع کردم ،چند ماه اول ۲۸ روز یک بار امپول دیفرلین میزد بعدش ازمایشی که دکتر براش ن ...

من یه دکتر تهران براش رشد و ضد بلوغ نوشت،کرج بردم گفتند فعلا دست نگه دار تا اردیبهشت ،من هزینه رشد رو ندارم،ولی نگران درد ضد بلوغ هستم دخترم خیلی لوس و حساسه،دختر شما هم خیلی درد داره برای آمپول؟

من یه دکتر تهران براش رشد و ضد بلوغ نوشت،کرج بردم گفتند فعلا دست نگه دار تا اردیبهشت ،من هزینه رشد ر ...

شما مگه بیمه،تکمیلی نداریدکه هزینه اش رو تقبل کنه؟

دختر منم خیلی لوسه وترسو،وقتی  امپول دیفرلین تزریق،میکنه خیلی گریه میکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم،فقط تامین اجتماعی درپیت

از بیمه اجتماعی سر در نمیارم فک کردم تمام بیمه ها تکمیلی دارن،ولی خوب با وجود گرونی ومپول اگه دکتر تجویز کرد حتما بزنید چون خدا نکرده بعدا پشیمان نشید

سلام من۱۹سالمه و قدم تقریبا۱۴۶هست و وزنم۵۰و کاملا بالغم ینی خیلی وقته به بلوغ رسیدم استخوون پر کردم و صفحات رشدم بسته شده. نمیدونم به بیماریرمن چی میگن چون میگن فرد بالغ زیر۱۴۷کوتوله محسوب میشه ولی من خیلی با اونا تفاوت دارم کاملا متناسب ام مث بقیه. سالمم فقط قدم کوتاهه و صدامم طبیعیه برعکس افراد نانیسم.و قیافمم یه خورده کمتر از سنم میزنه در حد۱۴یا۱۵ساله و یه حالت کودکانه تو چهرم دارم. الان نمیدونم من مبتلا به نانیسم هستم یا نه؟ریزه عادی محسوب میشم؟یا کوتوله بیمار؟

برا قدم و بیبی فیس بودنم مسخرم میکنن ولی خیلی عادی ام