2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امشب درست کردم برای مهمونام ازبس به به و چه چه کردن🫣

منم چندین بار توی مهمونی هام پختم همه تعریف کردن و با اشتها خوردن خودم از بس بدو بدو داشتم و استرس اصلا نتونستم درست بخورم 

همسرم هم همینطور فردای مهمونی میگه گرم کن بخوریم میگم هیچی نمونده😂😂

چند روز پیش یه مرغ خیلییی کوچولو برای خودمون شکم پر کردم انقدر خوشمزه بوووود

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

سلام ،به نظر من زرشک پلو مرغ وسوپش  وسالاد فصل با ترشی و سبزی خوردن و نوشیدنی هم ساده هم همه پسنده مخصوصا که بچه هاش بد غذا هستن اینو همه دوس دارن حتی آدمای بد غذا ، وپختش هم همه بلدهستن حتی تازه عروس، موفق باشی گلم

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک
۰عزیزم میشه بگی چحوری درست میکنی ک خوشمزه میشه🥺

اول مرغمو زردچوبه وفلفل سیاه و زعفرون نمک میزنم کامل همه جاشو میزارم نیم ساعت بمونه به خوردش بره. یه قاشق چای خوری هم رب انار میزنم به همه قسمتای مرغ.واسه مواد شکم مرغ هم زرشک. گردو. کشمش پلویی و با پیاز داغ تفت میدم یه مقدار و نمک و یه خرده رب انار میزنم.(کشمش یه نیم ساعت قبل تفت بزار تو اب بمونه پف بشه) بعد مواد ک اماده شد میریزم تو شکم مرغ و با نخ سوزن میدوزم. ومیزارم تو تابه سرخ میکنم همه قسمتاشو. بعدش دوباره پیاز داغ میکنم ادویه و فلفل سیاه و رب میزنم بوش ک گرفته شد تا اندازه نصف مرغ اب میریزم میزارم بپزه. 20دقیقه به جلو 20دقیقه دوباره به پشت بزار بپزه

خداروشکر 

جوجه درست کن اینطوری خسته نمیشی

سالاد و سوپ و ژله

روزی که خدا ادم رو آفرید،برای اینکه تنها نباشه بهش حوا رو داد،همون موقع که ادم برای بار اول رخ زیبای حوا رو دید،دلش لرزید و سست شد ،به سجده افتاد و به خدا گفت این کیه که با دیدنش احساس ارامش بهم دست میده؟زنا قدرتمندترین موجودات عالم هستن....