2777
2789

جوجه کباب؛ کشک بادمجان؛؛ سوپ

قورمه سبزی؛ زرشک پلو

شوید پلو؛ خورشت قیمه

ماهی؛ دلمه سبزیجات؛ باقالی پلو با ماهیچه

خورشت بادمجان؛ زرشک پلو

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم ی مدل درست کنم چون شامه خودمم زیاد زحمت ندم  منو هم پاگشا کردن ی مدل درست کرد

قورمه سبزی

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
گفتم ی مدل درست کنم چون شامه خودمم زیاد زحمت ندم  منو هم پاگشا کردن ی مدل درست کرد

خوب اگه اونا یه مدل درست کردن شما هم یه مدل درست کن،بنظرم خورش مرغ و کنارش یه چند مدل سرخ کردنی،سوپ جو و دو نوع دسر و یه سالاد خوبه 

حتما از ی پیش غذا استفاده کن مثلا سوپ قارچ وخامه (سوپ سفید)

قیمه بادمجون 

ماهی و فسنجون در کنار هم خوبه 

برنجتو نصفشو شویدی کن همون مقداری که میپزیو نصف کن نصفشو شوید بزن اگر حال داری 

قرمه سبزی با شنیتسل مرغ 

کو ؟!  کجاست !؟

میگی وضعت اوکیه پس من ماهیچه و باقالی پلو پیشنهاد میکنم

امروز برا مادرشوهرم ک اومده بود درست کردم تو این هفته میان میخوام دوباره تکراری نباشه جلو مادرشوهرم

حتما از ی پیش غذا استفاده کن مثلا سوپ قارچ وخامه (سوپ سفید) قیمه بادمجون  ماهی و فسنجون در کن ...

خب اینایی که گفتمو نشنیده بگیر 😂😂😂طبق نظرات بقیه همون قیمه بادمجون خوبه 

کو ؟!  کجاست !؟

خوراک زبان غذای مجلسیه اگه اهلش باشن من خودم نمی خورم ولی برای خانواده ی همسر درست میکنم قیمه نثار ...

دیگ در این حد حرفه ای نیستم من تاازدواج کردم شروع کردم اشپزی  

دیگ در این حد حرفه ای نیستم من تاازدواج کردم شروع کردم اشپزی    

ای جانم،حرفات رو که خوندم خواستم پیشنهاد بدم پس شما هم یه مدل درست کن من از اول اشتباه کردم اونا یه مدل بودن یا غذای بیرون من مثل مادرشوهرم غذای خونگی هستم اونم چند مدل فقط بدعادت میشن اینطوری. قیمه خوبه اگه میخوای خیلی مجلسی بشه یه سوپم بذار

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...