2777
2789

بابام یه زمین گرون قیمت تو یکی از بهترین جاهای شهرمون به داداشام بخشیده به ما دختراچیزی نداده کم کم 15یا 20متر به هر کدوم از دخترا میرسید که اگه یه مغازه ازش در بیاد خود اون مغازه دو سه میلیار میشد،من اون موقع که گفت از ناراحتی هیچیی نگفتم حتی یه کلمه چطور بیان کنم یعد از چند ماه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخشیده دیگه الان بگی خودت و بده میکنی...

هیچ راهی نداره هر چی بهش فک میکنم اعصابم خراب میشه اونا رو از لحاظ مالی خوب ساپورت میکنه اما‌ ما دخترا هزار تومن هم باهامون حساب میشه

مامانت نیس؟

مامانا بهتر درک میکنن این چیزارو

متاسفانه درده این چیزا،به چشم دیدم

هیچی هم نمیتونی بگی

کاش فقط ۱۰ ثانیه به حرفهامون فکر میکردیم،به اینکه چی داریم میگیم،و به کی داریم میگیم!!
بگو عزیزم، بذار بدونن که توام میخای

به خدا اون شب تا صبح به خاطر تبعیضاشون گریه کردم همون شب هم اونجا بودم بابام میگفت چته میگفتم پاهام درد میکنه درد دلم یه چیز دیگه بود که از لحاظ مالی چرا بین ما زمین تا آسمون فرق میزارن

مامانت نیس؟ مامانا بهتر درک میکنن این چیزارو متاسفانه درده این چیزا،به چشم دیدم هیچی هم نمیتونی ب ...

مامانم به شدتتت اخلاق بابام رو گرفته ازلحاظ های دیگه خوبن واقعا ولی خیلی خیلی از لحاظ مالی بین پسرو دختر فرق میزارن حتی جهیزه و سیسونی هم خیلی معمولی دادن به ما 

تازه میگفت میخوام باغ رو بزنم به نام پسرا دخترا نمیتونن از باغ نگهداری کنن