2777
2789
سیاه قلم چجورمیشه یاد گرفت ‌ 😃 مجازی 

اره 

خودمم از چندماه دیگه اموزش شروع میکنم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۷ صبح پا میشوم،میروم و با بدبختی کودکانم را بیدار میکنم،سپس صبحانه ای که از شب قبل آماده است با کودکانم میخورم،سپس تغذیه دخترم را در کیفش میگذارم و خودم حاضر می شوم و چنین کودکانم را حاضر میکنم و کیف کودکانم را به دوششان میگذارم و خودم هم کیفم را برمیدارم،سپس دست دختر و پسرم را گرفته و به سمت مدرسه دخترم می روم و دخترم را می رسانم،سپس پیاده نا خانه مادر ام میروم و پسرم را آنجا میگذارم و خودم هم به کارگاه میروم و تا ساعت ۱ کار میکنم و ساعت ۱ پیاده به دنبال دختر و پسرم در خانه مادرم میروم و سپس پیاده به خانه برمیگردم و سپس به پختن ناهار مشغول می شوم

تو‌چشات‌معجزه‌میکرد‌حالا‌شدی‌موجب‌این‌درد:)
۷ صبح پا میشوم،میروم و با بدبختی کودکانم را بیدار میکنم،سپس صبحانه ای که از شب قبل آماده است با کودک ...

بعد از پختن ناهار به ساخت عروسک های روسی به تعداد و به پختن کیک های سفارش میپردازم و در نی نی سایت می چرخم سپس ناهار را میل می‌فرمایم و به ادامه کارم میپردازم و بعد ساعت ۷ میروم و سفارش ها را تحویل میدم یا با تاکسی میروم یا پیاده سپس برمیگردم و شام را میپزم سپس که کودکانم شام را خورده می خوابند و من به تهیه تغذیه فردای مدرسه دخترم و صبحانه فردا می پردازم و سپس دراز میکشم و تا اواسط ساعت ۱ در نی نی سایت میچرخم

تو‌چشات‌معجزه‌میکرد‌حالا‌شدی‌موجب‌این‌درد:)
چجور میخونی ‌ من فاصله گرفتم  چجور برم سمتش🙃

هیچی هدفت مشخص کن

برنامه بچین

و تلاشش کن

ایشالله کنکور خوب میدی

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
بعد از پختن ناهار به ساخت عروسک های روسی به تعداد و به پختن کیک های سفارش میپردازم و در نی نی سایت م ...

چقدر جامع و کامل گفتی عزیزم . 💋💋😍 خیلی کتابی بود خوشم اومد 

عکس یکی از عروسکاتو برام بزار 

قیمتشو میفرمایی گلم

عزیزم قابلتو نداره ترم اول رایگان ترمهای بعدی ۷۵

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

گفتنش اسونه   کنکور رو ۷ سال پیش دادم

اگه بخوای کل دنیا هم جلوت وایسن نمیتونن جلوتم بگیرن

کافیه بخوای و به خودت باور داشته باشی و سخت تلاش کنی

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️