کات کردم با رلم بعد الان داریم چت میکنیم بهش دلایلمو منطقی گفتم همش با حرفاش به دلم اتیش میزنه هی میگه چرا ولم کردی باهام بمون🥲کات کردنمون برای جفتمون خوبه رابطمون عین سم میموند باید تموم میشد هیچ نتیجه ای نداش جز اینکه چن سال دیگه سخت تر از الان باید کات میکردیم بهش میگم حرف خودشو میزنه
اگ واقعااا منطقیه و برا هردوتون خوبه کار خوبی کردی و در حق خود اونم داری خوبی میکنی پس پشیمون نشو
"انسان های موفق همان بچه پررو هایی هستن که روی شکست را کم کرده اند" [اگه کتاب خاص و مفیدی میشناسید بهم معرفی کنید.][جامعه زمانی حکمت و سعادت میابد که مطالعه کار روزانه اش باشد...!]
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اخه ببینین رابطه ای بود که مامانم فهمیده بود و باهام حرف زد خیلی منطقی منم جوابمو گرفتم فهمیدم هیچ جوره در اینده حاضر نمیشن کسی که الان باهاش رلم شوهر ایندم شه
تهدید به خودکشی میکنه همش یه جوری حرف میزنه انگار من شاد و خوش و خرمم و اون افسرده
میشع بگی چند سالته؟
"انسان های موفق همان بچه پررو هایی هستن که روی شکست را کم کرده اند" [اگه کتاب خاص و مفیدی میشناسید بهم معرفی کنید.][جامعه زمانی حکمت و سعادت میابد که مطالعه کار روزانه اش باشد...!]
اگه بگم منم همین کارو با رلم کردم باورت میشه؟دقیقا شرایط تورو دارم و به خودشم گفتم بخاطر خودت کات کردم الان متوجه نیستی ولی چند سال دیگه میفهمی از رو دوست داشتن بود این کارم ولی بازم میگه قانع نشدم خلاصه هربار که حرف میزنیم بیشتر افسوس میخورم سعی کن حرف نزنی باهاش