2777
2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 22281 بازدید | 118 پست

حالا منکه شب اول عقدمون شوهرم هی میگفت بیا تو اتاقققق منم پخمه بودم همش با دوستام حرف میزدم 

شب که میخایم بخوابیمم هر چی فن بود رو من پیاده کرد 🥲😐

خودشو خالی کرد همون شب

اولش خیلیییی حالم بد شد بعدااا عادت کردمم🤣😶

م‍‌ث‍‌ل اون #م‍‌ت‍‌رس‍‌ک‍‌ی ک‍‌ه ت‍‌ا اب‍‌د #د‌س‍‌ت‍‌اش ب‍‌ازه ام‍‌ا ک‍‌س‍‌ی #ب‍‌غ‍‌ل‍‌ش ن‍‌م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه🚶🏼‍♂️ ️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا منکه شب اول عقدمون شوهرم هی میگفت بیا تو اتاقققق منم پخمه بودم همش با دوستام حرف میزدم  ش ...

خخخخخ دقیق مثل ما ببین من شوهرمو سر جواب بله گرفتن چهار ما اذیت کردم بعد شب قبل ازمایش اینا بهش گفتم‌بابابت این چند ماه که اذیتت کردم ببخشید بعدش بهم گفت شرط داره گفتم چی گفت به وقتش میگم شب عقد گفت میخای ببخشمت هرچی بگم نه نگو ومن دیگه تجربه شد اذیتش نکنم خخخخخ چقد اسی دوتاتون خجالتی هستین من که شب عقد خواهرشوهرم اتاق رو پر گل وریسه لامپ کرده بود تازه بهم لباس خواب هدیه داد خخخخ البته خودشم تو عقد باردارشده خخخخ

ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .
خخخخخ دقیق مثل ما ببین من شوهرمو سر جواب بله گرفتن چهار ما اذیت کردم بعد شب قبل ازمایش اینا بهش گفتم ...

من ازدواجم سنتی بود اولشم اصلا شوهرمو نمیخاصتم ب هیچ وجه طوری ک نزدیک سه چهار ماه اصلا وقتی اون تو اتاق من میخابید من تا صبح بیدار بودم .

خیلی سختی کشیدممم اون مدت ولی اون خیلی طبع گرمیییی داشت و هرشب میخاس ازم ک رابطه داشته باشیم منم اصلا دوس نداشتم ولی بماند ک بعد ها خودم بهش،اصرار میکردمممم🤣🤣🥲

م‍‌ث‍‌ل اون #م‍‌ت‍‌رس‍‌ک‍‌ی ک‍‌ه ت‍‌ا اب‍‌د #د‌س‍‌ت‍‌اش ب‍‌ازه ام‍‌ا ک‍‌س‍‌ی #ب‍‌غ‍‌ل‍‌ش ن‍‌م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه🚶🏼‍♂️ ️ 
من ازدواجم سنتی بود اولشم اصلا شوهرمو نمیخاصتم ب هیچ وجه طوری ک نزدیک سه چهار ماه اصلا وقتی اون تو ا ...

خخخخ ببین من چون قبلا جدا شده بودم‌اصلا از نظر روحی خراب بودم ودلم‌نمیخواس ازدواج‌کنم‌تو‌عقد جداشده بودم شوهرمم‌قبلا جدا شده بود من حالم خوب نبود همه رو ندیده رد میکردم ولی این حاج‌اقای ما بد پیگیر بود دیگه اخرشم مخ منو زد وزنش شدم خخخخ تو شب اول رابطه کامل فک کن من از خجالت اب شدم ولی اون پرو پرو

ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .
خخخخ ببین من چون قبلا جدا شده بودم‌اصلا از نظر روحی خراب بودم ودلم‌نمیخواس ازدواج‌کنم‌تو‌عقد جداشده ...

من ک دیگ در حد تو نبودممممم 

شوهرت خیلیییییییییییییی زود پیش رفته🙂🥲

من ازدواجم سنتی بود اولشم اصلا شوهرمو نمیخاصتم ب هیچ وجه طوری ک نزدیک سه چهار ماه اصلا وقتی اون تو ا ...

مال منم سنتی بود ولی خانوادش وخودش مدام جلو راهم بودندد. که جواب بدم اخرشم از دستشون فرار کردم رفتم مشهد با دسیسه فامیلی امار منو دادن کجام اومد برای اخرین بار شانسشو امتحان کنه خخخخ که کرد 

من شب اول عقد یه لحظه فکردم از این مردهایی هستند که تو رابطه طرف رو میزنند مریض جنسی هستند من از بس هول وحریص بود اینجور فکر کردم ولی بعدش دیدم چه گل پسریه .

خیرسرش بازنشست شده ولی هنوزم جو زده است امشب دخترم رو برده جای خواهزشوهرم که ما باهم‌باشیم عه به هیچ کاری نرسیدم‌مهمون داشتم گفتم برو غذا بگیر وقت منو هدر خودت دادی رفت گرفت ولی کاش نمیگرفت گفتم برو کباب بگیر رفته پیتزا خریده یعنی بد جور رو اعصابم رفت زشته مهمون رو پیتزا بدم اگه قبلش هماهنک میکردم باهاش که بیا میخوام پیتزا مهمونت کنم ها ولی اینجوری زشت بود خدایی 

الانم باهاش قهرم چون‌آبرومو برد تنبل نرفت دو فلکه اون ور تره کباب بگیره .

من ک دیگ در حد تو نبودممممم  شوهرت خیلیییییییییییییی زود پیش رفته🙂🥲

اره عه یادش میفتم کفری میشم الانم نشسته جلو من تخمه میخوره دلم میخواد بزنم نصفش کنم 

مال منم سنتی بود ولی خانوادش وخودش مدام جلو راهم بودندد. که جواب بدم اخرشم از دستشون فرار کردم رفتم ...

🤣🤣🤣دهنت.

ان شاالله همیشه همینطور خوشبخت بمونی

من الان ی یک سالو چند ماهه ازدواج کردم ولی شوهرم تو ازدواج یکم رابطش با من سرد شده .

منم دیگ اصلا خوشم نمیاد از رابطه 

نمیدونم چرا اینطوری شد.

🤣🤣🤣دهنت. ان شاالله همیشه همینطور خوشبخت بمونی من الان ی یک سالو چند ماهه ازدواج کردم ولی شوهرم ...

خب همه اینجورن بعد یه مدت رابطه طبیعیه کم بشه

من خودمم مثل شما عقدم مادرشوهرم اجازه نمیده تو خونشون کاری بکنیم 

وا چرا

حالا ماله من اصلا از این خبرا نبود 😂دارم نصیحت میکنم

😂😂😂😂 الکی

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
خخخخخ دقیق مثل ما ببین من شوهرمو سر جواب بله گرفتن چهار ما اذیت کردم بعد شب قبل ازمایش اینا بهش گفتم ...

من تازه اومدم تو بحث میبخشید این سوال میپرسم ولی اگه بعدا به مشکل خوردی مجبور شدی عقد باطل کنی چی بنظر من تاقبل عروسی درست نیست حالا ناراحت نشین

بفرما جلو ته صف مال خودمه