2777
2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 22281 بازدید | 118 پست
تو که هیچ‌جا راحت نیستی😐دیگه باید صبرکنی بری خونه خودت

اسی فقط خونه مادرشوهر راحته که اونم مادرشوهرش بهش نمیگه رو سریتو دربیار 😂 

بابا تنها جایی که نباید راحت باشه واسه این مسائل پیش همون مادر شوهره 

این همه جا واسه خلوت کردن 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

🤣🤣🤣 چقدر لاشی ان ایناااا

😂😂😂😂وای خدا کافور هم بهشون اثر نداره لنتی های پر حاشیه 

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی فقط خونه مادرشوهر راحته که اونم مادرشوهرش بهش نمیگه رو سریتو دربیار 😂  بابا تنها جایی که ...

جدی میگین اخه خونه خودمون که اصلا نمیشه خونه اونا باید باشه دیگه 

فقط اون کاربری که گفت میخوای خونمو برات خالی کنم فقط دارم به اون میخندم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

والا بخدا 

آخه هرکی هرچی گفت ، همچین میگه راحت نیستم انگار الان همه دست به سینه وایستادن ملکه بفرمایند کجا راحتن اونجارو براشون آذین ببندیم جهت امورات لهو و لعب شون 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

از سال ۹۶ عضوم تعلیق بودم 🥸🤣
جدی میگین اخه خونه خودمون که اصلا نمیشه خونه اونا باید باشه دیگه 

نمیتونم به این فکر کنم که یه روزی تو خونه کسی از این کارا کنم 

شاید من خیلی معذبم 

در کل هر خانواده ای یه طرز فکر داره طرف ما خیلی زشت میدونن اینکه تو خونه پدر و مادر و... خلوت اونجوری کنن 

اینهنه محیط بیرون هست میتونین سوییت بگیرین یا هتل یا باغ یا ویلا یا هرچی 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

حالا من نامزدم  ۲ از عقدمون نگذشته بود نامزدم گفت میخوای ببوسمت گفته زحمتتت میشه 😐گفت اون که اره ولی به شرطی که تو نبوسی من میبوسم 😶گفتم چرا اخه گفت اخه اون رژ قرمزت میمونه رو سورتم 😗💄💋😣ابروم میره 😙😚😙