تازه ی هفته س عقد کردیم دلم میخاد یکم ب و س ب غل کنیم همو ولی خلوت نمیکنیم ی بار داشتیم ولی دلم میخاد تو خونشون باشه ولی خونشون مادرش هس خجالت میکشیم مامانش اصلا نمیگ روسری ت دربیار راحت باش هیچ نگف
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوران نامزدی 🤣🤣 ووی پره سوتیهههه....نامزدم میگفت من میرم تو اتاق توعم پشت سرم بیا😂😂😂 منم میگفتم چ غلطا یا دستمو بگیر ببر یا من نمیام هرگز بخدااااا بیچاره تا بقیه گم گور میشدم تند میبردتم تو اتاق😂😂🤣😶
ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماههاست کسی استفادهش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
دوران نامزدی 🤣🤣 ووی پره سوتیهههه....نامزدم میگفت من میرم تو اتاق توعم پشت سرم بیا😂😂😂 منم میگف ...
😂😂😂😂منم اینجوریه
ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماههاست کسی استفادهش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
خودتو جلوش هی ناز کن چشاتو باریک کن دستتو بکش رو شونش لبتو به لبش هی نزدیک کن و سعی کن بگو بهش این م ...
نه دیگه ها😂😂😂😂
همون عشوه خرکی کافیه😂😂