2777
2789
عنوان

حالتون خوبه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 112 پست
امیدوارم زودتر خووب بشین. من و خانواده هم آنفولانزا گرفتیم😂 ولی باهمون حال دارم سعی میکنم حداقل ات ...

ممنون گلم انشاالله شماهم زودتر خوب بشین

و مسافرتم برید

یارب نظر تو برنگردد
کجا برم که 😔💔نباشه تو فکرم 

الهی بگردم ناراحت نباش فک نکن زیاد 

چند سالته مگ خودتو اذیت میکنی؟😠

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم فکر نمی‌کنم حرف بدی زده باشم 

درکل هرکسی یه طرز فکری دارع بنظرم ادما گاهی اشتباهی عاشق میشن و نمیشه همون لحظه طرفو فراموش کرد!!

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱
ببین برام دعا کن الهی خوشبخت ترین بشی  سر سفره عقدتم برام دعا کن سریع یک بخت خوب نصیبم بشه شرا ...

چشم عزیزم❤ انشالله کسی ک لیاقتت رو داره و.خوشبختت میکنه سر راهت قرار بگیره 

مرسی از دعای قشنگت🥺❤

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 

من شادم ...یعنی سعی میکنم که باشم..

من در دل بدترین اتفاقات هم بهانه ای برای خنده پیدا میکنم...یعنی سعی میکنم ، پیدا کنم..

من زندگی و زیاد سخت نمی گیرم...یعنی سعی میکنم ، سخت نگیرم...

من زود فراموش میکنم..یعنی سعی میکنم ، فراموش کنم..

من کینه ای نیستم...یعنی سعی میکنم ، نباشم...

من با هر نوع ادم و با هر طرز تفکری میتونم کنار بیام...یعنی سعی میکنم ، کنار بیام....

من هستم.. یعنی سعی میکنم باشم...

زندگی من پر از این سعی کردن هاست...

من سعی کردن های اینجوریو دوست دارم...

این متنه خود خودمه😊

از سادگیمون. مثل خودشون گرگ نیستیم.  ماهم خدایی دارم خواهر

ای بابا 

چی بگم 

کاشکی میشد درآمد داشتم اونوقت منت نمی‌کشیدم 

مثل یه همخونه باهاش زندگی میکردم 

بسکه بی چشم و رو هستن 

من اصلا نفهمیدم جوانی یعنی چه ، من یک‌راست از کودکی به کهولت رسیدم😔💔
اون حتی نیومد برام دلیل این همه دروغو توضیح بده کسی که وقتی شرکت بود بهش زنگ میزدم میگفت من این تای ...

حتی یک لحظه به ذهنم خطور نمیکرد که قراره اینطوری جدا شیم همیش ازین میترسیدم که میگرنش  باعث مرگ و جداییمون بشه

احساس میکنم نامزدم باهام سرد شده  نمیدونم چیشده  الان سه روزه که دیگه باهام گرم نمیگیره& ...

اینکه تو فاصله بگیر اشتباه ترین کاری هست که میتونی انجام بدی.

برو و باهاش صحبت کن. بگو احساس میکنم نسبت بهم سرد شدی؟

درکل هرکسی یه طرز فکری دارع بنظرم ادما گاهی اشتباهی عاشق میشن و نمیشه همون لحظه طرفو فراموش کرد!!

اره اینو موافقم 

ولی من کسی هستم که واسه آدم بی ارزش دست به خودکشی زدم 

تا مرز مرگ رفتم 

الان میبینم واقعا هیشکی اندازه خودم بارزش نیست برام 

الانم که باهاش زندگی میکنم با بی تفاوتی هاش عذابم میده ولی من خودمو دوست دارم و اون مهم نیست

نمیخوام خدایی نکرده شماهام همچین حسی رو تجربه کنید 💔 

من اصلا نفهمیدم جوانی یعنی چه ، من یک‌راست از کودکی به کهولت رسیدم😔💔

مث پروفم عادت کردم ب ناراحتی 

قبلا ازابرهای تیره بدم میومد چون کوچیکترین دلخوشیمو ازم میگرفت😭اماالان خیییلی دوسشون دارم چون منو یاد اون دلخوشیم میندازن چقدارامش داشتم که تنهافکرم ابرهای تیره بود😓😞