2777
2789
عنوان

بچه ها من بچم ۲۷ هفته به دنیا اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 22201 بازدید | 84 پست
شیرتونو چند ساعت یکی میدوشیدید و اینکه شیرتون کم نمیشد؟منم میخوام شیر دوش برقی بخرم ولی میترسم بخرم ...

هر دو یا سه ساعت یکبار در طول روز...تا دو ماه شیردوش از بیمارستان قرض گرفتیم. که خیلی موثر تر هستند. بعد دیگه خودم خریدم. برای من که خیلی خوب بود و کمک کرد دخترم را شیر بدم. چون دخترم سینه نگرفت.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم قدم نورسیده مبارک  سعی کن بری بیمارستان پیش دخترت بمونی اونجا بچه زیاده پرستارا نمی ...

ممنونم قشنگم .چندتا سوال .اینکه کدوم بیمارستان بودی؟بچتون چند کیلو بود ؟

مگه بیمارستان نداره؟ 

چرا داره ولی به من گفتن ۱ روز در میون برم بیمارستان چون مسیرم تا بیمارستان ۳ ساعت فاصله داره گفتن سختته ۱ روز در میون بیا .دخترم الان فقط ۳ سی سی شیر میخوره .

ممنونم قشنگم .چندتا سوال .اینکه کدوم بیمارستان بودی؟بچتون چند کیلو بود ؟

من بیمارستان بنت الهدی بجنورد بودم 

بچمم موقع تولد 1175 بود 1500 که شد مرخص کردن.. ولی خوب شیر خشک بهتر وزن میده یه بچه دیگه هم با ما بود شیرخشک میخورد موقع ترخیص دو کیلو بود 

چرا داره ولی به من گفتن ۱ روز در میون برم بیمارستان چون مسیرم تا بیمارستان ۳ ساعت فاصله داره گفتن سخ ...

تو ازشون بپرس اتاق مادران ندارن مگه میشه؟ منم با بیمارستان دخترم دو ساعت فاصله دارم ولی رفتم اونجا موندم تو اتاق مادران تخت داره و همه چیز فراهمه برای مادرای ان ای سیو 

یکماه با دخترم بیمارستان بودیم مادرای دیگه هم اونجا بودن یجور دلگرمی بود

شیر دوش دستی به درد نمیخوره باید برقی بگیرم که تو خونه بدوشم .وضع مالیه خوبی ندارم ولی مجبورم شده قر ...

نگا مجبور نیستی برقی بگیری عزیزم منم موقعی که دخترم بدنیا اومد وضمون زیاد خوب نبود خداروشکر اومد و باهمه سختی هاش روزیشم اورد باخودش.... 

یه مدل شیر دوش هست حالت پمپ داره اوناهم دستین قیمتشم مناسبه یدونه واسه خودت بگیر کاش نزدیکت بودم واست میاوردم مال خودمو 

تو ازشون بپرس اتاق مادران ندارن مگه میشه؟ منم با بیمارستان دخترم دو ساعت فاصله دارم ولی رفتم اونجا م ...

چرا داره اتاق مادران ولی پسرم ۷ سالشه کسی رو ندارم بزارم پیشش تو ۱ ماهی که بیمارستان بودم بچم کلی رفتارش عوض شده بود و اصلا اومدم خونه اون بچه ی سابق نبود کلی بی تابی میکرد .الان برم اونجا این بزرگرو کجا بزارم .؟

افرین تو مادر قوی هستی.خدا بهت کمک کنه

به خدا کلی نگرانی دارم خانوادم باکو هستن البته مادرم سکته کرده و خودش پرستار نگهش میداره .پسرمم انقدر شیطونه خانواده ی شوهرم نمیتونن از عهدش بر بیان .من که نباشم اتیش میکشه هر جا باشه .فقط پیش پدر ارومه ،اونم میره قایمکی تو اتاق گریه میکنه واسه دوریه من .نمیدونم به کدومشون برسم واقعا .صبح با متر. میرم پیش کوچیکه تا برسم خونه نزدیک بعداز ظهر .میام خونه خسته به خونه و این بزرگه میرسم