2777
2789
عنوان

بچه ها من بچم ۲۷ هفته به دنیا اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 21591 بازدید | 84 پست

بچه منم بود ولی پونزده روز موند وسی وپنج هفته بود ولی بود یه خانم بچش بیست وشش هفته اومده بود یک ماه ونیم بستری بود من اومدم  قرار بود مرخص بشه

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش
اینی که گفتی ضرر نداره؟به دکترش بگمبعد تو شیرش حل کنم؟

نه عزیزم اپتامیل fms برای کمک به وزن گیری نوزادان کم وزن هس و باید تو شیرمادر حل شه.

به دکترش هم حتما اطلاع بده 

ترکیب انگور با گوجه فرنگی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم باید صبور باشی.کاری ک الان میتونی بکنی رسیدگی ب تغذیته.حتماااا مولتی ویتامین قرص اهن و ویتامین ...

اره بهم گفتن روغن زیتون ببرم ماساژش بدم .از بابته نگهداری اشناییت دارم .اخه پسرم ۳۳ هفته به دنیا اومد ۴ روز بیمارستان بود و مرخص کردم .البته پسرم هم وزنش بالای ۲ کیلو بود هم ریش تکمیل بود .ولی به خاطر زردی ۴ روز موند .اوردم کسی رو نمیزاشتم بیاد جای نمیرفتم .منحتی انقدر رعایت میکردم تا ۴ ماه غذا نمیپختم که بوی غذا ریشو ازار نده .اسفندو عطر استفاده نمیکردم .برای دخترمم بیاد خونه باید اینارو رعایت کنم

قدمش هم مبارک باشه نی نی عجول 😄😄❣❣❣❣❣

واقعا عجول بود و کلی منو اذیت کرد .

البته فدای سرش ولی خب ما کلی استرس گرفتیم ۵ ماه تو جا ۱ ماه بیمارستان .الانم تو راه بیمارستان خدا فردامونو به خیر کنه😂

بله بپرسید. اینجا به پدر و مادر نوزاد نارس یک اتاق داخل بخش نوزادان میدن و نوزاد هم داخل انکوباتور و ...

نه اینجا مثلا ۳۰ تا دستگاه هست فقط ۳ تا داخله اتاق گداشتن که من تا به امروز تا حالا نوزاد ندیدم تو اون اتاق.ولی حتما فردا پیگیر میشم .اخه یه بیمارستان تو تبریز این روشو انجام میده و کلی نوزاد با این روش خوب شدن

نه اینجا مثلا ۳۰ تا دستگاه هست فقط ۳ تا داخله اتاق گداشتن که من تا به امروز تا حالا نوزاد ندیدم تو ا ...

بله، خیلی موثر هست. بعد حتما سعی کنید شیر خودتون را بدین. من تا ۶ ماه، با شیردوش برقی شیر می دوشیدم. خیلی سخت و زمان‌بر بود. ولی به نظرم ارزشش را داشت.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
اره بهم گفتن روغن زیتون ببرم ماساژش بدم .از بابته نگهداری اشناییت دارم .اخه پسرم ۳۳ هفته به دنیا اوم ...

سلام عزیزم قدم نورسیده مبارک 

سعی کن بری بیمارستان پیش دخترت بمونی اونجا بچه زیاده پرستارا نمیرسن از بچه خوب نگه داری کنن... من تا وقتی که خونه بودم بچم حالش بد بود بعد یه هفته که رفتم بیمارستان روز به روز بهتر شد

پودر fms هم دکتر تجویز میکنه بریزی تو شیرت 

تماس پوست به پوست هم که kmc میگن هم روزی دوبار هر بار یساعت انجام بده واینم دکتر دستورش و میده... الان که لوله اکسیژن و از بچت جدا کردن اگه مواظبش باشی روز به روز بهتر میشه منم پارسال 28 هفته زایمان کردم 21 اسفند و19فروردین مرخص شدم با دخترم که 1 کیلو و نیم وزن داشت الان هر دوساعت بهش شیر بدهدستاتو ضد عفونی کن اخرین روز حتی دکتر میزاره بچتو زیر سینه بزاری دختر من الان شیر خودمو میخوره شیرتم بدوش و اگه زیاد اومد ذخیره کن برای روزای اخر بیمارستان که شیر کم میشه 

انشالله به سلامتی بیاریش خونه

بله، خیلی موثر هست. بعد حتما سعی کنید شیر خودتون را بدین. من تا ۶ ماه، با شیردوش برقی شیر می دوشیدم. ...

شیرتونو چند ساعت یکی میدوشیدید و اینکه شیرتون کم نمیشد؟منم میخوام شیر دوش برقی بخرم ولی میترسم بخرم و فایده نداشته باشه الکی پولم بره .دو دل شدم ایا بخرم یا نخرم