2777
2789
عنوان

بچه ها من بچم ۲۷ هفته به دنیا اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 21585 بازدید | 84 پست
ممنونم .فعلا فقط شیر خودمو بهش میدن.پرستارش گفت اگر با شیرت وزن نگیره دکتر دستور شیر خشک میده

عزیزم انشاالله ک وزن میگیره حسابی ب خودت برس

وقت هایی ک بیکاری بخواب بعد از تغذیه دومین چیزی ک شیرو زیاد میکنه خواب کافیه

یارب نظر تو برنگردد
دختر من هفته ۲۸ به دنیا اومد با وزن ۱۲۵۰ گرم. از روز دوم می تونست مستقلا تنفس کنه، ولی ۵۰ روز داخل د ...

نه دقیقا ایرانم اینجوریه البته فقط ۱ بیمارستانه که کاملا مجهز به دستگاهه پیشرفته برای نوزاد نارس .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر من هفته ۲۸ به دنیا اومد با وزن ۱۲۵۰ گرم. از روز دوم می تونست مستقلا تنفس کنه، ولی ۵۰ روز داخل د ...

البته دختر من بعد تقریبا ۱۲ روز بعد از دستگاه جدا کردن فقط الان نگه داشتن وزن بگیره

نه دقیقا ایرانم اینجوریه البته فقط ۱ بیمارستانه که کاملا مجهز به دستگاهه پیشرفته برای نوزاد نارس .

یک نکته‌ای که حتما به شما هم گفتن که برای اینجور نوزادها مهم هست، تماس پوست با پوست هست. نوزاد را فقط پوشک کنید و بگذارید روی سینه یا شکمتون (بدون لباس). هر چه طولانی تر بهتر...هم برای رشد نوزاد خیلی مفید هست و هم باعث افزایش شیرتون میشه.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
نمی دونم. اینجا میگن تماس پوست با پوست...روش همون بود که نوشتم. 

ببین منم راجبش شنیدم ولی تو این مدت تو اون بخش ندیدم ولی خیلی میگن خوبه.سری بعد رفتم حتما میپرسم ببینم اینا این کارو میزارن .

ببین منم راجبش شنیدم ولی تو این مدت تو اون بخش ندیدم ولی خیلی میگن خوبه.سری بعد رفتم حتما میپرسم ببی ...

بله بپرسید. اینجا به پدر و مادر نوزاد نارس یک اتاق داخل بخش نوزادان میدن و نوزاد هم داخل انکوباتور و داخل همون اتاق هست‌ و پرستار و دکترها میان برای معاینه و دادن داروها و ...زمانی که نوزاد و پدر و مادر تنها هستند، توصیه شون این هست که اون مدت مادر و نوزاد یا حتی پدر و نوزاد تماس پوست با پوست داشته باشند. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
ببخشید میتونم  بپرسم علت زایمان زودرس چیه؟

من متوجه شدم بارداری .عزیزم انقدر پیگیری نداشته باش چون استرس میگیری .هر چی رو فکر کنی جذب میکنی .من انقدر فکر میکردم به زایمان زود رس و موندن بچم تو دستگاه دقیقا جدب کردمو سرم اومد .خواهش میکنم ازت فقط استراحت ،تعذیه ،خواب🙏

سلام عزیزم 

پسر من تو ۳۵ هفته نارس بدنیا اومد به علت مسمومیت بارداری ک مبتلا شدم

دو کیلو بود

ببین برای اینکه زودتر وزن بگیره، اپتامیل fms بگیر تو شیرت حل کن 

خیلی خوبه.

اگرم دکتر دستور شیرخشک داد شیرخشک پره اپتامیل بهش بده تا وزنش به یک کیلو و هشتصد برسه. بعدشم اپتامیل pdf تا هروقت دکتر تشخیص داد. من خودم همینکارو کردم وزن بچم راحت رفت بالا

ترکیب انگور با گوجه فرنگی 
البته دختر من بعد تقریبا ۱۲ روز بعد از دستگاه جدا کردن فقط الان نگه داشتن وزن بگیره

عزیزم باید صبور باشی.کاری ک الان میتونی بکنی رسیدگی ب تغذیته.حتماااا مولتی ویتامین قرص اهن و ویتامین رو هر روز بخور.حتی شده روزی ۲بار.صبحانه کره.کله پاچه.روغن محلی.تخم مرغ ابپز بخور.بادام وگردو.گوشت قرمز.نمیدونم اونجا میشه با روغن ماساژش بدی.با روغن زیتون ماسازش بده.اوردی خونه فقط مدام شیرش بده وچربش کن .پسرمن ماهی یک کیلونیم  وزن اضاف میکرد.در ضمن فقط مواظب باش تو دید وبازدیدا عید مریض نشی.ن جایی برو یکسال نه کسی رو راه بده جز مریض ندارن