2777
2789

ما چند تا برادر خواهریم پدرم از لحاظ مالی تقریبا دستش به دهنش میرسه 

منو خواهرام از سن کم ازدواج کردیم الان داداشا مجردن 

بعد پدرم از همین الان اومده یه زمین باقیمت بالا زده به نام داداشا منو خواهرا هم هیچ 

از لحاظ های دیگه هم همه جوره ساپورت میکنه برادرهارو اما خداشاهده من روی اینکه بگم ده تومن بده قرض رو ندارم چون ممکنه نده خیلی خیلی حالم بد میشه فک میکنم به این قضیه 

عزیزان محض اطلاع پدرم برام عزیزه چون از لحاظ های دیگه کم نذاشته برامون پس با کمال احترام لطفا نظرتون رو بزارید ممنون میشم حالا هم از این دلم گرفته قول یه چیز یه میلیونی رو داد من گفت میگیرم برات الان زده زیرش هیچ ارزشی اون نداره اینکه به رو خودش نیاورد ناراحتم میکنه در ضمن خودش گفت میگیره من چیزی نگفتم ادامه داره....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه خيلي از خانواده ها نسبت به دختر همينطورن!بعد جالب اينه بعدا ك پيرو ناتوان ميشن همين دختران كه ازشون نگه داري ميكنن

🤍  من با همه خوب و مهربونم! اگه جز اون همه نیستی بیشتر به حرفات فک کن!💜
به مادرتون بگید اینارو

همین چند وقت پیش نزدیک 40تومن داد عموم که ماشین بنویسه من گفتم مامان ده تومن کم داریم لطفا میشه تا سه ماه قرض بدید گفت اووووه سه ماه 😭نداد بهمون

من به بابا چیزی نگفتم فقط به مامانم گفتم چرا به عمو 40تومن دادید 

متاسفانه خيلي از خانواده ها نسبت به دختر همينطورن!بعد جالب اينه بعدا ك پيرو ناتوان ميشن همين دختران ...

بخدا هزاررر تومن رو با منو خواهرا حساب میکنن اونوقت از لحاظ ماشین خونه زمین به داداشا دادن

نگران نباش..پدرو مادر تو دلشون چیزی نیست .ولی اینارو تو دلت نریز و بهشون بگو

ماشین و طلا و این چیزا که برا آیندشون گرفته مهم نیست از اون زمین از همه بیشتر میشوزم چرا به نام اونا زده بهترینن جای شهرمونه 😭😭😭نمیدونم چطور بگم من لاللل همون موقع که گفتن زدیم به نام اونا حای یه کلمه از ناراحتی حرف نزدم 

من قبلا خیلی روشون حساس بودم و تعصب داشتم با کاراشون قلبم رو به درد میارن حرفی هم نمیتونم بزنم

درکت میکنم عزیزم.با چشم خودم دیدم ولی چون دخترا دلسوز پدرومادرن چیزی بهشون نمیگن که خدایی نکرده ناراحت نشن.

خدایا سپاسگذارم بابت آرامشی که هر لحظه دارم
درکت میکنم عزیزم.با چشم خودم دیدم ولی چون دخترا دلسوز پدرومادرن چیزی بهشون نمیگن که خدایی نکرده نارا ...

خیلی دردناکه تبعیض 

اونم اینقدر نمایان😢😢

امروز با شوهرم سر همین مساءل یه کم بحث کردیم گیر کرده بود برا پنج تومن تو یه برهه ایم که پول زیاد نیاز داریم هی میکفت به بابات یا داداشت بگوهر چی کردم روم نشد میدونستم یا نمیدن یا اگه بدن با روی باز شاید نباشه منم نگفتم 

درکت میکنم عزیزم.با چشم خودم دیدم ولی چون دخترا دلسوز پدرومادرن چیزی بهشون نمیگن که خدایی نکرده نارا ...

هر چند الحمدالله

تا الان چیزی ندادن قرض یا کمک اصلاا هزار تومن رو هم با منو اجیا حساب میکنن