2777
2789
عنوان

حالم بده راهنماییم کنین

150 بازدید | 23 پست

سلام من معلمم نامزدم هم معلمه

قبلا یکی رو هم طلاق داده 

بهم قسم خورده بود بعد طلاق زنش فقط بهم پیشنهاد خواستگاری داده دیروز فهمیدم به دوست صمیمیم هم پیشنهاد داده بود دوستم رد کرده بوده

دوستم به دلیل سوختگی شدید تو دست و صورتش زیاد خواستگار نداره ولی نامزدم اونو میخاسته اون جواب رد داده بوده

ازین ناراحتم من تو این مدت از هیچی خبر نداشتم دوستمو سوار ماشینمون میکردیم میرسوندیم خونشون

کلا اعتمادم و احساسمو به نامزدم از دست داده ام

با خودم میگم اگه ماجرا گذشته نامزدم اونو نباید سوار ماشینمون میکرد یه بارم میخاست واسه پسرخاله اش از دوستم خواستگاری کنه

خیلی داغونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من چیز خاصی نیست عزیزم شاید بخاطر دلسوزی اینکارو کرده بود..

به من چند بار قسم خورده بود که نه با کسی حرف زده نه از,کسی خواستگاری کرده

ازین به بعد چجوری بهش اعتماد کنم

معلوم نیس با چند نفر بوده معلوم نیس شاید الانم با کسی هست

اگه بهش شک داری فعلا عقد نکن تا تکلیف مشخص بشه.جریان خواستگاری از دوستت رو بهش حتماً بگو

سرم داد کشید گوشیو قطع کرد 

اول انکار کرد بعد گفت من همینم میخای نمیخاهی

ببین به نظرم یه مشاوره پیش از ازدواج می‌رفتیم خوب بود..هنوزم میتونید برید اونجا یسری تستهای شخصیت و آسیب شناسی و اینام میگیره ازتون مشاور...اگه ویژگی خاص شخصیتی باشه مشخص میشه...و یا درباره همین مورد هم میتونی راهنمایی بگیری..اینو ازین جهت میگم که میگی اعتمادم بهش از دست دادم و شک کردی به صداقتش...اگه برید با همدیگه بد نیست خوبه هنوز وقت داری تا عقد نکردی

به من چند بار قسم خورده بود که نه با کسی حرف زده نه از,کسی خواستگاری کرده ازین به بعد چجوری بهش اعت ...

پس قضیه دوستت رو بهش بگو...بهش هم بگو که بهم قسم خورده بودی جز من ازکسی خواستگاری نکرده بودی بگو چطوری میتونم از این به بعد بهت اعتماد کنم.ببین چی میگه...فعلا عقد نکن الان میتونی حسابی فکردرست حسابی بگیری

سی,و دو سالمه ازین بعد میترسم خواستگار نداشته باشم مجبوری باهاشم اصلا دوسش ندارم نفرت دارم ازش

فقط به خاطر درآمدم به سمت من اومده فقط موقع حرف زدن راجب پول باهام خوبه 

چند روز پیش گفتم حالم بده با عصبانیت گفت برو تیمازستان بستری شو شکنجه روحی خیلی بهم داده تا دهن باز میکنم سرم داد میکشه

زن اولشو یه طوری کتک زده بود دیه اومده بود ولی انکار میکنه که کتک نزده بودمش الان میفهم کلا دروغگویه

سرم داد کشید گوشیو قطع کرد  اول انکار کرد بعد گفت من همینم میخای نمیخاهی

فعلاً چیزی نشده که گوشیتو قطع میکنه و داد میزنه....خودش میگه من همینم.یعنی شاید بدترم بشه..فعلا باهاش حرف نزن و زنگم نزن،خودتو خرد نکن عزیزم

ببین به نظرم یه مشاوره پیش از ازدواج می‌رفتیم خوب بود..هنوزم میتونید برید اونجا یسری تستهای شخصیت و ...

خیلی شناختم در این مدت

از, کل اخلاقاش بدم میاد

افسردگی گرفته بودم پیش,روانشناس رفته بودم ازم پرسید دوست پسرت میدونه اینجا اومدی گفتم میترسم بهش بگم

گفت اونو از,زندگیت بیرون کن

فعلاً چیزی نشده که گوشیتو قطع میکنه و داد میزنه....خودش میگه من همینم.یعنی شاید بدترم بشه..فعلا باها ...

دلم خیلی شکسته ازش

فقط,ازم پول میخوره

پس انداز,هر چقدر داشته ام ازم گرفته

دارم میسوزم