2777
2789
عنوان

حالم بده راهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 23 پست
سی,و دو سالمه ازین بعد میترسم خواستگار نداشته باشم مجبوری باهاشم اصلا دوسش ندارم نفرت دارم ازش فقط ...

تو سنی نداری که عزیزم..بهتر از اینه که خونه ی بابات بمونی تو چرا با این اخلاف تحملش میکنی چرا باید مجبور بشی فردا رفتی زیر یه سقف همش کتک بخوری و خیانتش رو ببینی با یه بچه برگردی خونه ی بابات بهتره یا الان که هیچی نشده؟؟توروخدا اشتباه نکن

تو سنی نداری که عزیزم..بهتر از اینه که خونه ی بابات بمونی تو چرا با این اخلاف تحملش میکنی چرا باید م ...

خانوادم پشتم نیستند از,بچگی منو طرد کرده اند تو خونه با اونا زندگی میکنم ولی اصلا بهم توجه نمیکنن دلم از,همه شکسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم خیلی شکسته ازش فقط,ازم پول میخوره پس انداز,هر چقدر داشته ام ازم گرفته دارم میسوزم

تورو دوست نداره فقط میخواد با پولت عشق و حال کنه...تو نباید بهش پول بدی اون وظیفشه برات خرجی بده..چرا اینکارو کردی عزیزم..توروخدا ولش کن و اعصابت رو بدتر از این خراب نکن تو لیاقتت بیشتر از ایناست گلم 

تورو دوست نداره فقط میخواد با پولت عشق و حال کنه...تو نباید بهش پول بدی اون وظیفشه برات خرجی بده..چر ...

پشتم خالیه

وگرنه تا حالا ولش کرده بودم

تو ظاهر خانواده دارم ولی انگار ندارم

خانوادم پشتم نیستند از,بچگی منو طرد کرده اند تو خونه با اونا زندگی میکنم ولی اصلا بهم توجه نمیکنن دل ...

واسه خودت جدا خونه بگیر و زندگیتو بکن بهتر از زندگی با آدمیه که همش دروغ بگه و خیانت و پولتو بگیره

خیلی شناختم در این مدت از, کل اخلاقاش بدم میاد افسردگی گرفته بودم پیش,روانشناس رفته بودم ازم پرسید ...

خوب اوکی..من فکر میکنم بااین اوصافی که گفتی شاید نیاز به تجدیدنظر باشه، ببین عجله نکن، یکی بعد عید عقدمه..حتما باید باهمین..این دوران گذاشتن برای شناخت...من خودم روانشناسم..اگه نظر روانشناسی این بوده لابد یه چیزایی ازش گفتی دیگه درسته؟.اما میتوان پیش از ازدواج دوتایی میرن خودمشاور هر دورو میبینن مصاحبه می‌کنه و تست میگیره نقاط قوت و ضعف و دورنمای روابط و آینده خیلی چیزا دستت میاد،

سی,و دو سالمه ازین بعد میترسم خواستگار نداشته باشم مجبوری باهاشم اصلا دوسش ندارم نفرت دارم ازش فقط ...

عزیزم لطفا اشتباه نکن، بخاطر ترس، تصمیم اشتباه نگیر، اون یکی ریپلای مو بخون برات نوشتم من خودم روانشناسم...،..وقتی ازش نفرت داری وقتی داری میگی بخاطر پول باهامه وقتی میگی دست بزن داره!؟ تصمیم اشتباه نگیر، لطفا..