2777
2789
عنوان

علاعمه حاملگی

105 بازدید | 8 پست

تیر کشیدن تخمک ها و سوختم استخوان رون پاه ودرد تخمدان‌ها بد حالی صبح گاهی علاعمه بار داری یا علاعمه کیست  یا عفونت لطفا هرکی سابقه داشته بهم کمک کنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من فکر میکنم تو هر کسی فرق داره. ولی من عین پریود شدن بودم ولی حالت تهوع و سینه درد بیش از حد؛ اضافه بود نسبت به پریود. ینی هر لحظه منتظر بودم پریود شدم و هی نوار بهداشتی میذاشتم. 

من روز عادتم ۸ بود که نشدم پنج روز عقب انداختم بی بی زدم هاله انداخت بعدش بعد ظهرش خون اومد فک کردم پری شدم ولی دیدم لکه هست رفتم آز دادم یعنی ۱۳ آز دادم گفتن منفی ولی باز ب بی زدم هاله انداخت لکه بی نی تا ۴ روز طول کشید طوری بودم که نوار لازم نبود ولی باز بی بی زدم هاله خیلی کم رنگ انداخت خیلی نگرانم نمیدونم چمه بعد از اون که پاک شدم از بکه ها دوروز بعد بی بی زدم هاله کمرنگ انداخت والان از ۱۹ این درد ها را دارم بخصوص درد تخمدان ها و پادرد نمیدونم حامله ام یا یعنی میشه ۹ بی بی چک هاله های خیلی کمرنگ بندازن  مارک مدیکور همون دودقیقه هاله را میندازه اما بقیه مارک ها بعد نیم ساعت حاله میندازن 

من بعد لقاح تخمدانام تیر میکشید

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚