2821
2789
عنوان

نامزدم💗

501 بازدید | 29 پست

من و رلم ۴ ساله رابطه داریم

یه رابطه ای ک پستی بلندی زیادی داشت خیلی چیزا دیدم ازش خییلی چیزا 

الان خیلی عوض شده از قبلش سمت خیلی کارا نمیره کاری نمیکنه هرکاری ک‌میکنه اول زنگ میزنه بهم مژگان فلان کارو کردم مژگان میخام اینکارو کنم 

اینقد عوض شده که دیگه باورش نمیکنم 

اخه قبلا کجا الان کجا 

فاصله مکانیمون زیاده بخاطر من ۱۲ساعت رانندگی‌میکنه ک بیاد ۲ ساعت ببینتم و بره 

یعنی ممکنه کسی اینجوری عوض بشه یهو؟؟؟

کسی ک سمت دختر رفته عرق خورده سیگاریه. فلان فلان.......

الان هیچکاررررری نمیکنه هیچی 

میگم تلس این یا جدی ممکنه عوض شده باشه بخاطر من چون خیلی دوسم داره خیلیی ثابت شده بهم جوری ک ب همه فامیلاش راجب من گفته منو میخاد فلان 

کسی بوده اینجوری عوض شده باشه یا علکیه دروغ میگه🙁

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آدما عوض میشن ولی توی آینده هر چیزی امکان داره

بحث خاستگاریو کرد از ۴ ماه پیش از اون موقه اصلاااا از زمین‌تااسمون فرق کرده میگم‌شاید بخاطر خاستگاریه فلان چون بعد عید میان خاستگاری😑😑🚶‍♀️

بله عزیزم ادما عوض میشن اگه از ته دلشون بخوان 

يَاأَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ : هان ای انسان، چه چيزی تو را نسبت به پروردگار كريمت مغرور ساخته است؟

مال منم همین بود 

اما شانس بدم تو زرد از اب دراومد عاشقم بود خیلی زیاد جوری ک بعد چهار سال بهم گفت نبودت مث سرطانه تخریبم میکنه 

اما چی میشه کرد بعضی چیزا وقتی نشه نمیشه دیگه 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

اره میشه ...پسره بخاطر دختره رفت تو معدن زیر زمینی کار کرد ...هیچ کس باورش نمیشد بتنونه تو اون شرایط دوام بیاره

زندگی چیزیست که برایت اتفاق می‌افتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه می‌ریزی😊

حالاعوض نمیشدهم بازم گله میکردی خداروشکرکن که خوب شده

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 
خب حتما عاقل و بزرک تر شده  بالاخره دوره هر کاری و شیطنتی میگذره از یه جایی آدم ها بالغ میشن و ...

میگه من از اون ادمی ک قبلا بودم ب شدت متنفرم 

تو باعث شدی ب وجد بیام ب خودم بیام ببینم چ گثافت کاریایی کردم تا عمر دارم مدیون توام🙁🚶‍♀️

باورش ندارم نمیدونم‌چرا

به قول یه بزرگی کسی که بتونه ۶ ماه نقش بازی کنه میتونه ۶۰ سال هم نقش بازی کنه فقط باید دلیل محکمی داشته باشه ... منظورم از نقش این نیست که داره گول میزنه یا دروغه یعنی میتونی اونی که قبلا بود الان دیگه نباشه و خودش بخواد که عوض بشه ... و کم کم این ویژگی ها میشه جز صفت و ذاتش ... فقط دلیل میخواد واسه ادم شدن ....شاید اون تویی...