2789
عنوان

نامزدم💗

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 29 پست

ادمی زاد شیرخام‌خورده است اشتباه میکنه همه ادم ها تو‌گذشتشون اشتباه زیاد داشتن خانم ها هم تو‌گذشتشون اشتباه داشتن مهم الانه و اینکه نسبت به اون گذشته ایا افتخار میکنیدیا معذرت میخوام عین خود سگ پشیمونی و عمرا از کنار همچین کارهایی رد هم بشی

میگه من از اون ادمی ک قبلا بودم ب شدت متنفرم  تو باعث شدی ب وجد بیام ب خودم بیام ببینم چ گثافت ...

عزیزم 

باور داشته باش در عین حال همیشه مراقب خودتم باش 

چه بسا خیلی ها اول عالی هستن بعد تازه روی واقعی بدشون نشون میدن

این رل شما ولی از اول خودش بوده رو به خوبی رفته 

من که حسم قویه حس مثبتی دارم بهش 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب سنتون رفته بالا اونم عاقل شده مگه خودت ادم ۴ سال پیشی!

من از همون اولش همبنی بودم ک هستم 

هرچی بوده خودش میدونه 

کاری نکردم کثافت کاری نداشتم ولی اون هی مچشو میگرفتم هی میفهمیدم الان مثل قبل نیست اصن خیلی عجیبههههه

باورش ندارم هرکار کنه نمیتونم باورش کنم خیلی چیزا دیدم اخه

عزیزم  باور داشته باش در عین حال همیشه مراقب خودتم باش  چه بسا خیلی ها اول عالی هستن بعد ...

جوری شده ک هی میگه مژگان برنامه مجازیارو نصب کن رو خطم چکم کن کاری نمیکنم تورو میخام 

سخت داره کار میکنه میگه میخام بیام پیش خونوادت افتخار کنن بهم  باعث سرافرازیه تو باشم 

نمیدونم والا 

مرد ها تا تو دوره دوستی و اشنایی هستن اگر خیانت یا کار بدی میکنن میترسن دوستشون نفهمه چون میگن طرفمون میذاره میره ولی بعد ازدواج اشکارا کارشون رو میکنن و میگن من که طلاق نمیدم

به قول یه بزرگی کسی که بتونه ۶ ماه نقش بازی کنه میتونه ۶۰ سال هم نقش بازی کنه فقط باید دلیل محکمی دا ...

خودمش میگه بخاطر توعه  

من تورو واسه یه عمر زندگی میخام

خدایی هروقت میاد پیشم دستم نمیزنه بهم 

میگه نمیخام کاری کنم احساس کنی بخاطر چیز دیگه میخامت تو خانوم منی  زمین و زمانو بهم میدوزم ک باهات زندگیمو ادامه بدم

مچشو تو‌چه کارهایی میگیری

با دختر در ارتباط بود مثلا میفهمیدم 

مست مست میشد زنگم میزد چرت و پرت میگفت 

تااخر شب با رفیقاش بود ولی بم میگفت خونم فلان یا خونه اجیمم و از این چیزا 

قبلا ن الان الان رفیقم نداره دور همه چیو خط زده

خو همینه میترسم از اخرش خدایی

ناراحت نشی ها یه چیزی بگم اگر یکی فقط یه بار پاش بلغزه ومثلا خیانت کنه و اون بشه اولین و اخرین بارش اون جای بخشش داره و توبه کنه خدا هم از روز اول پاکترش میکنه ولی کسی که هرچند وقت یه باری میره سراغ کارهای بد خوب این شخص. نمیتونه ترک کنه .بی ادبی نکردم گفتم که بدونی البته تو‌خودت فقط میتونی به خودت کمک کنی

خودمش میگه بخاطر توعه   من تورو واسه یه عمر زندگی میخام خدایی هروقت میاد پیشم دستم نمیزنه بهم ...

اگه خیلی تفاوت مالی ندارین 

و اگه اون چند وقت اخیر ضرر شدید مالی نکرده 

و اگه تفاوت فرهنگی شدید ندارید چون گفتی خیلی دورین و احتمالا دو قوم جدا باشین ...

و اگه اخیرا رشته خیلی خفنی قبول نشدی ...

ممکنع واقعا سرش به سنگ خورده باشه...

با دختر در ارتباط بود مثلا میفهمیدم  مست مست میشد زنگم میزد چرت و پرت میگفت  تااخر شب با ...

شوهرمنم ارازل واوباشی بوده براخودش،رفیق باز،الان ده ساله هیچی ازش ندیدم،خداروشکر،حتی جواب تلفن رفیقاشم نداد،الان فقط میگه تو وبچهام مهمیند،ادم بخواد واقعاعوض میشه

اگه خیلی تفاوت مالی ندارین  و اگه اون چند وقت اخیر ضرر شدید مالی نکرده  و اگه تفاوت فرهن ...

تفاوت مالی ک نداریم در ی سطیحیم 

داروسازی میخونم ترم ۳ اون ک ب درس علاقه نداره کلا 

مرده کاریی خدایی اونم واسه خودش کارگاه کابینت سازی داره کلا واسه خودشه 

اخلاقمون ب هم‌نمیخوره من مثلا خیلی صاف و ساده ام 

اون زبر و زرنگه میتونه در بره از کاری ک میکنه کلا 

شک میکنم زیاد بهش البته حق بامنه خیلی چیزا دیدم