اگه عاشق شدی عاشق یکی باش که واقعا بخادت عشق ی طرفه خیلی عذاب آوره ازکجا بفهمی عاشق شدی؟ حس دوست ...
من ار یکی خوشم میومد یعنی دقیقا نمیدونم عاشقش بودم یا ی حس الکی بوود واس خودم بزرگش کردم میدیدمش ی جوریم میشد ولی وقتی فهمیدم قبلا یکی ت زندگیش بود کشیدم کنار دیگ انگار دلزده شدم الان 22 سالشه
ادم یهویی عاشق میشه...یهیو یکی و میبینه ، یهو بعد چند برخورد..یا که نه اون طرف کاری میکنه یه رفتاری داره به روح و روان اون قربانیوتاثیر میذاره اون قربانی دیگه هیچ کاری نمیتونه بکنه..
واس سه سال پیشه و کسی بعد از اون ت زندگیش نبوده و بعد چن هفته پیش بهم گفته ولی خب من چون میدونم حساس ...
ن من فقط کراشم روش یکم ولی دارم سعی میکنم بکنم یا با بقیع ح بزنمرببینم دقیق حسم چیه ولی باز وقتی میبینمش هول میشم نمیتونم زیاد بش نگاه کنم نگام سریع برمیگردونم نمد چمه
ببین اگ مال سه سال پیششه و الان کسی تو زندگیش نیس یعنی دیگ واقعا حسی بش نداره بنظرم مشکلی نیس الان اکثرا همه تو سن کم ی تجربه رو دارن یعنی کسی ک قبلا یکی دوس داشته اصن دیگ نمیتونه لا کسی باشه؟ مسخرس
من ی وقتا میدونم کارم درس نیس میرم با بقیه حرف میزنم ببینم حسم ب اوتا چیه حرف میزنم بعد عذاب وجدان میگیرم صمیمی نمیتونم حرف باشون بزنم ولی پیام بذه یجو میشم
یا میبینمش میبینم داره نگا میکنه روم ی طرف دیگ میکنم انگا نمیتونم نگاش کنم نمیدونم چ حسیه
همینه فم کنم چون خوست میاد ازش ولی بنظرم اون مسئلع ک گفتی اگ تو این سه سال با کسی نبوده و حسش ب اونتموم شده مسئله ای نیس اکثرا ی تجربه تلخ و دارن نمیشه ک بعدش دیگ کسی دوس نداش
دقیقا همین منم همه میگن آخر بخاطر این افکارت زندگیت ب فنا میره من خیلی خیلی حساسم رو این چیزا
منم قبلا خیلیی حساس بودم میگفتمم عاشقق باشههه اصلااا میگفتم فقط چش ابزو مشکی قد بلند ولی رو یکی کراش زدم برعکس همیشه همه چی با طرز فکر ما پیش نمیره 😂💔 ولی کلا الانم کم پیدا میشه کسی قبلا رابطع نداشته باشه بنظرم اگ حسی دیگ ب اون نداره و تموم شده حساس نشو