2777
2789
عنوان

شما از اینا تجربه داشتین 🥺

406 بازدید | 31 پست

میگم من ی سوال دارم تا حالا عاشق نشدم نمیدونم اصلا خس چجوریه 

و اینک آدم فقط ی بار عاشق میشه!؟

چ سنی باید ادم بفهمه عشقش واقعیه یا هوس؟ 

اصلا ادم میتونه بعد از ی جدایی دوباره عاشق بشه یا همون یکی دیگ تموم 

شما تجربه داشتین بهم میگین ممنون میشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره دیگه 

عشقی که من ازش حرف می زنم؛احساسیه که خیلی از آدما دچارش میشن.یه احساس پاک و خالصانه ازتهِ قلب... عشق...یه احساس که آدم و به مرز جنون می رسونه...آدم وقتی عاشق میشه کم کم دیوونه هم میشه!! دیگه به هیچ کس وهیچ چیز جز عشقش اهمیت نمیده.حتی از خودشم غافل میشه...روی لبش دیگه هیچ اسمی به جز اسم عشقش نیس...حاضره تمام زندگیش و بده ولی یه تارمو از سرِعشقش کم نشه...وقتی عشقش ومیبینه،نفسش به شماره میفته...ضبان قلبش میره بالا..زبونش بند میاد...دهنش خشک میشه...هول می کنه...یه عاشق زمین وزمان و به هم می دوزه تایه لحظه،فقط یه لحظه، کنار عشقش باشه...تمام وجودش سرشارمیشه از عشق...عشقی که خواب وخوراک و ازش میگیره...عشق قشنگه...اما نه همیشه.بیشتر اوقات تلخی هاو سختی های عشق ازشیرینی هاش بیشتره...آدمایی که عاشق میشن باید ازهمون اول با زندگی آروم وبی دغدغه اشون خداحافظی کنن...

عشق باخودش تنهایی میاره...غم میاره....غصه...بغض...گریه های شبونه...هق هق زیر بالش...سیگار...

عشق

از آدم یه دیوونه به تمام معنامی سازه...دیوونه ای که دیگه هیچی واسش مهم نیست...هیچ وکس هیچ چیز جز عشقی که توقلب خسته اش جا خوش کرده. عشق از آدم یه مرده متحرک می سازه که فقط نفس می کشه...یه مرده متحرک که تنها وجه اشتراکی که با بقیه آدما داره،اینه که نفس میکشه... عشق بیشتر از اونی که دل رحم باشه بی رحمه...🖤

یعنی آدم بیست ب بالا بالغ میشه؟؟ اونموقع عاشقه؟؟  چطور بعضیا ت سن کم میگن عاشقیم و دیگ عشق ی ب ...

عشق یبار نیست

ممکنه آدم چن بار عاشق شه و فقط یکیش تا ابد مالش بشه

ممکنه هم هست یکبار عاشق شه وهمونم ابدیش بمونه

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه  
یعنی آدم بیست ب بالا بالغ میشه؟؟ اونموقع عاشقه؟؟  چطور بعضیا ت سن کم میگن عاشقیم و دیگ عشق ی ب ...

عشق ...

نمیدونم من ۳ ماه بایکی بودم بعد ۳ ماه ازدواج کردم

قبلش فکر میکردم بهش عادت کردم فقط

اما بعد ازدواجم تا دوسال همیشه و همیشه بهش فکر میکردم دلم براش تنگ شده بود

الان تقریبا فراموشم شده ولی گاهی میاد تو ذهنم

این اسمش چیه؟

۲۴ سالمه

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

عشق ... نمیدونم من ۳ ماه بایکی بودم بعد ۳ ماه ازدواج کردم قبلش فکر میکردم بهش عادت کردم فقط اما ب ...

البته بگم اونم یه سالی میشه ازدواج کرده 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

منم نشدم ولی واسم سوال بود 😿

بستگی داره یکی بار اول عاشق  میشه و به هم می رسن 

یکی بار دوم از بار اول براش بهتر 

ولی به شخصه با عقل تصمیم بگیری بهتر چون پول خیلی مهم هست و هم سطح بودن و دز یک طبقه بودن چه فکری و چه مالی

عشق ... نمیدونم من ۳ ماه بایکی بودم بعد ۳ ماه ازدواج کردم قبلش فکر میکردم بهش عادت کردم فقط اما ب ...

🤦🏻‍♀️واقعا خودمم درک نمیکنه ن چون تاحالا عاشق نشدم. 

فقط ار یکی خوشم میومدم ک اونم قبلا یکی ت زندگیش بود دورشو خط کشیدم