2777
2789
عنوان

راهنمایی سفر به اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 39 پست
نه تو سایتا میگردم عزیزم.

آها خب سایت رو یه مبلغی هم سود میکشن روش ولی حضوری الان این قیمت بود که گفتم 

‌  ‌ امروز بیشتر از دیروز دوستت دارم و فردا بیشتر از امروز ، واین ضعف من نیست قدرت تو است...♾💌🫂️
با ماشین خودمون میخواستیم بیایم. چه زمانی پیشنهاد میکنید بیایم؟ پس عید داغونه؟سخته؟درسته؟

اره عید واقعا شلوغه بزارین بعد عید بیاین اصفهان فروردین اردیبهشت بینظیری داره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش میکنم ممنون از توجهت عزیزم  شما ساکن اونجایید؟ چه میدان نقشه جهانی دلم رفت گفتی براش چ ...

عزیزم میشه لطف کنی بگی آب و هوای عید اصفهان چطوره ؟ روزا لباس بهاره میشه پوشید یا باید کاپشن و لباس گرم بپوشیم ؟ 

عزیزم میشه لطف کنی بگی آب و هوای عید اصفهان چطوره ؟ روزا لباس بهاره میشه پوشید یا باید کاپشن و لباس ...

عزیزم من خودم مسافرت رفتم الان اونجا نیستم نمیدونم ولی اصفهان کویری هست روزها هوا خوب شب ها سرد اکثرا اما از ساکنان بپرس 

عزیزم من خودم مسافرت رفتم الان اونجا نیستم نمیدونم ولی اصفهان کویری هست روزها هوا خوب شب ها سرد اکثر ...

ببخشین عزیزم من تاریخ پست شمارو ندیده بودم تاپیک به روز شده بود 🥴😅🤦‍♀️مرسی که جواب دادی هرجا هستین کلی خوش بگذره بهتون ❤️