سلام عزیزان. در مورد سفر به اصفهان سوال دارم از خدمتتون. اب و هوای عید اصفهان چه جوریه؟ بعد میگن خیلی شلوغ میشه نمیشه درست رفت و امد کرد؟درسته؟ بعد کسی جای خوب و قیمت مناسب میشناسه؟
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
اب و هوا که الان بینظیره بینظیر هنوز عیدم نشده بشدت شلوغه مثلا مکانا تاریخی دیدنی اصن جا سوزن انداختن نیست ولی نظر من اینه کیفش به همین شلوغیشه جاییم میخواین برین واسه گردش با اسنپ برین راحته دیگه نگران ماشینم نیستین
هتل و مسافرخونه هم واسه اقامت زباد هست تو اصفهان هم گرون هم قیمت مناسب باید سوال کنید دیگه
هتل هخامنشیان اصفهان شبی یه تومن الان🤦♀️
ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
قبل کرونا یه پارک مخصوص مسافرتی به نام باغ غدیر فقط اونجا میتونی. چادر بزنید این کار به خاطر امنیت خود مسافرتی.چون اونجا پلیس داره ولی جای دیگه اگه از چادرتون دزدی بشه یا بلایی سرتون بیاد کسی نیست برای همین باغ غدیر مخصوص مسافرتی ولی عیداصفهان خیلیم شلوغ میشه
ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....