2777
2789
اره اینو شنیدم قطش کنی ریزش میارع

نه ریزش نمیاره . سریتا عالیه . منیک ماه مداوم استفاده کرپم خیلییی خوب و بلند شد ولی الان یک ماهه نمیزنم از اون بلندی اولیه اشکه خیلی بلندبود کمتر شده ولی مثل اولش هم مژه هام کوتاه و کم نیست

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

هم ابرسان هم مرطوب کننده؟ من یکیشو میزنم🥲

اره دیگه نمیشه یکی بزنی اون یکیو نزنی من کلی تحقیق کردم برای حفظ آبرسان و اینکه اثر کنه مرطوب کننده لازم و اینکه مهم ترین بخش بعد شستشو مرطوب کننده س

¡...𝑻𝒉𝒆 𝒎𝒐𝒓𝒆 𝒊𝒏𝒅𝒊𝒇𝒇𝒆𝒓𝒆𝒏𝒕, 𝒕𝒉𝒆 𝒆𝒂𝒔𝒊𝒆𝒓

به هیچ وجه با صابون حتی گیاهی یا تریاک صورتتون رو نشورید

یه فوم صورت مخصوص زد آکنه داشته باشید

بهتره از دستمال مرطوب هم برای پاک کردن میکابتون استفاده نکنید

روزی یه دونه یا یک روز درمیون ماسک ورقه ای استفاده کنید

از ماسک های مثل ماسک طلا و ذغال هم خوبه برای جمعه ها استفاده کنید مثلا یه روز در هفته

روغن های دور چشم خوبن برای شادابی هم مناسبن

صورتتون رو به هیچ وجه با آباد گرم نشورید با آباد ولرم رو به سرد بشورید ترجیحا

از یه مرطوب کننده مناسب پوستتون استفاده کنید پوستون رو همیشه مرطوب نگه دارید

میتونید از اسپری های مرطوب کننده هم استفاده کنید

تا حد امکان حتی تو خونه هم کرم ضد آفتاب استفاده کنید تو خونه بی رنگ باشه بهتره 

بی بی کرم یا سی سی کرم هم خوبن

از تونر و زد جوش هم استفاده کنید 

بهتر از حوصله استفاده نکنید و از دستمال کاغذی استفاده کنید برای خوش کردن صورتتون

بهتره صورت مدت طولانی زیر آفتاب نمونه اگه امکانش هم هست

حتما برید فریاد پوست هفته ای یه بار یا دو هفته یه باره یا ماهی به بار 

بهتره که از فیس براش برای شستن شوی صورت استفاده بشه و روزانه سرم های تقویتی بزنید برید لوازم آرایشی ...

فیس براش ها لایه برداری میکنن

استفادش هفته ای یک یا دوبار بیشتر توصیه نمیشه 

فوم مخصوص پوستت 

اسکراب 

انواع ماسکا 

ضد افتاب 

چند وقت یه بار اگه منافذ داری پوستتو با یخ ماساژ بده 

مرطوب کننده 

ماسک خیار 

ماسک خاک رس 

کرم دور چشم 

من اینارو میزنم پوستم خوبه اصلااااا کرم پودر نمیزنم

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

یکی منم لایک کنه لطفا 

برا منی ک پوستم خشک هست چی پیشنهاد میکنید 

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 
برا مژه ک بلند و پرپشت بشه چی استفاده کردید. و برا رشد مو ؟ ممنون🥺🥺

یک عدد قرص ویتامین ای ۳ قطره روغن کرچک ۲قطره زیتون قاطی کنید بریزید داخل ظرف ریمل تمیز شبا قبل خواب بزنید 

برای ابرو و مژه بود