2777
2789

برا مژه ک بلند و پرپشت بشه چی استفاده کردید. و برا رشد مو ؟ ممنون🥺🥺

هر وقت ترسیدی و فک کردی که به آخر خط رسیدی، این تیکه کتاب کیمیاگر رو بزار جلو چشمات:"همیشه به قلبت بگو كه ترس از رنج از خود رنج بدتر است، تاریكترین لحظهٔ شب  لحظه پیش از برآمدن آفتاب است..!☀️                                                       به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چیزی نزدم ولی مژه هامو میخوام برم لیفت کنم، انشالا که خوب میشه🥲

موهام بلنده ولی شکننده شده حیفم میاد کوتاه کنم😂

سریتا اما تقریبا بعد قطعش تقریبا ن کاملا ها مث اولش میشه

تو رو جون بچتون گزارش نزنین . امیدوارم همیشه احساس خوشبختی کنید . 

اولین و مهم ترین مرحله فیس واش(ژل شستشو صورت)که باید مناسب نوع پوستت بخری🦋✨

دومی سرم پوست هست که اینم مناسب نوع کلا همه محصولات مناسب نوع پوست💕

سومی هم آبرسان 

چهارمی هم مرطوب کننده تا سرم و آبرسان حفظ بشن

¡...𝑻𝒉𝒆 𝒎𝒐𝒓𝒆 𝒊𝒏𝒅𝒊𝒇𝒇𝒆𝒓𝒆𝒏𝒕, 𝒕𝒉𝒆 𝒆𝒂𝒔𝒊𝒆𝒓

صبح صورتم با فوم  نو اکنه میشورم بعد تونر  میزنم بعد دور چشم طلای بالانس بعدسرم ارژلین اوردینری بعد هیالورونیک اسید همین برند بعدم مرطوب کننده کلنیک محلول رشدابرو...شب صورتم با فوم میشورم بعد تونر بعد سرم رتینول اوردینری و بعد هیالورونیک اسید و مرطوب کننده دور چشم محلول ابرو.بالم لب..یک بار در هفته هم نیاسینامید اوردینری

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

سریتا اما تقریبا بعد قطعش تقریبا ن کاملا ها مث اولش میشه

اره اینو شنیدم قطش کنی ریزش میارع

هر وقت ترسیدی و فک کردی که به آخر خط رسیدی، این تیکه کتاب کیمیاگر رو بزار جلو چشمات:"همیشه به قلبت بگو كه ترس از رنج از خود رنج بدتر است، تاریكترین لحظهٔ شب  لحظه پیش از برآمدن آفتاب است..!☀️                                                       به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤ 

برای هر نوع پوستی و توی هرنوع اب و هوایی که زندگی میکنی متفاوته.

ولی من خودم هرروز صبح که بیدار میشم صورتمو با اب میشورم . اگه شبش کرک خاصی زده باشم . پوستم چرب شده باشه با ژل شستشو صورت میشورم بعدش مرطوب کننده میزنم و ضدافتاب.

شبم قبل خواب بعد از اینکه با ژل شستشو شستم مرطوب کننده میزنم. و کرم دور چشم.

دوبار در هفته همه اسکراب میزنم. و دو یا سه بار در هفته هم یه ماسک میزارم بعد از ماسک و اسکراب هم حتما یه کرم آبرسان میزنم به پوستم.

قبل ارایش هم اول ابرسان بعد مرطوب کننده بعدش ضدافتاب بعدش ارایش میکنم

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم