2777
2789
عنوان

زودپزم ...

89 بازدید | 11 پست

سلام خانم ها. توی این همه سال زندگی این دفعه دوم هست که غذا می سوزونم. 🫣 زودپزم سوخت. از این استیلاست. میخواستم توش رو با اسپری سیف بشورم. اما ترسیدم خراب بشه. شما میتونید راهنماییم کنید...

روزی دست خداست. نه من رزق کسی رو می‌خورم نه کسی رزق منو. فقط آنچه سهم من تعیین شده به من می‌رسد. پس نگران هیچ چیز نیستم و حسادت هم نمی ورزم. از هیچ کس هیچ توقعی ندارم و همیشه بعد از خدا به خودم تکيه دارم. 

عزیزم اگه داخلش غذا سوخته بهشت چسبیدن یکم اب بریز داخلش درشم ببند بزار بمونه تا یه روز بعدش خیلی اروم غذایی بهش چسبیده جدا میشه

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرکه و اب به نسبت مساوی داخلش بجوشون

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بذار خیس بخوره بعد داخلش رو با سیم بشور 

همین کار رو کردم اما میخواستم جلا بگیره 

روزی دست خداست. نه من رزق کسی رو می‌خورم نه کسی رزق منو. فقط آنچه سهم من تعیین شده به من می‌رسد. پس نگران هیچ چیز نیستم و حسادت هم نمی ورزم. از هیچ کس هیچ توقعی ندارم و همیشه بعد از خدا به خودم تکيه دارم. 

عزیزم یاهم اب نمی خواد درش ببند دور روز بعدش ب راحتی با دستت بهش فشار بیار سوختگی کامل جدا میشه ازش راحت بندازش اشغالی 

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 
همین کار رو کردم اما میخواستم جلا بگیره 

عزیزم میشه عکسش ببینم

عزیزم میشه عکسش ببینم

فرستادم

من قبلا زودپزم که رد سوختگی داشت رو با سیف شستم، مثل روز اولش تمیز و براق شد

مرسی عزیزم. ممنون از راهنماییتون