2777
2789
قد ۱۴۹ در ۱۴ سالگی برا دختری که هنوز پریود نشده خوبه ؟ برا دخترم میپرسم خیلی نگرانم 

بستگی به ژنش داره و قد شما و همسرتون. 

قد خودتون و همسرتون چنده ؟ 

من ۱۴ سالگی ۱۵۵ بودم و الان ۱۶۰ ولی دیگه رشد نکردم 

تو زندگی هیچکس رو به اندازه خودت اذیت نکردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر نظری نداد بردمش

ببرش متخصص غدد عکس دستش رو می گیرن و از روی استخوانش تشخیص میدن صفحات استخوانیش کی بسته می شن و چه قدر قد می کشه.

فرمول قد هم هست که قد پدر باید با قد مادر جمع بشه تقسیم بر دو بشه و برای دخترا منهای هشت می شه و برای پسرای به اضافه ی هشت می شه.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
ژن کجا بود بابای من قدش ۱۸۷ هست پدربزرگ و مادربزرگم خیلیی بلندن حتی پدربزرگ و مادربزرگ بابامم بلندن ...

ببین تو استعدادشو داری یعنی ژنشو

اگه زیست خونده باشی متوجه میشی چی میگم

یا احتمالا ژن قد کوتاهی داشتین که اومده روی تو خودشو نشون داده 

یا از کودکی ات بچه ی کم تحرکی بودی صفحات رشدتو نتونستی فعال کنی

من منظورم اینه آدمی ک ژنش اجازه نمیده هر ورزشی هم بکنه نمیتونه قد بلند بشه.. فقط تاجایی میتونه صفحات رشدشو فعال کنه که ژنش اجازه میده

ببین من معلم تربیت بدنیم کامل این مسائلو خوندم 

نمیدونم چرا داداشا باید از باباها بلند ترن الان ما قد بلنده خونوادمون داداشمه ۱۷۹عه ۱۷ سالشه🤣🤣🤣😂

من خودمم ی برادر دارم قدش ۱۸۴ ولی پدرم ۱۷۰ 😀

ببرش متخصص غدد عکس دستش رو می گیرن و از روی استخوانش تشخیص میدن صفحات استخوانیش کی بسته می شن و چه ق ...

عکس گرفت از مج دست گفت سن استخوانیش ۱۴ سالش هست همسن خودشه ولی نگفت صفحه استخوانیش بستس یا باز ولی خب به احتمال خیلی زیاد بازه چون هنوز پریود نشده 

عکس گرفت از مج دست گفت سن استخوانیش ۱۴ سالش هست همسن خودشه ولی نگفت صفحه استخوانیش بستس یا باز ولی خ ...

خب پس وقت داره برای قد کشیدن.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
بستگی به ژنش داره و قد شما و همسرتون.  قد خودتون و همسرتون چنده ؟  من ۱۴ سالگی ۱۵۵ بودم ...

قد خودم  ۱۷۶ قد پدرش ۱۸۷ یا ۱۸۹ 

پسرم ۱۸۸ دخترم ۱۷۰ 

فقط این دخترم هست که هنوز کوتاهه 

ژن قد بلندی داره هم از طرف من هم پدرش داییش ۱۸۴ عمو هاشم تو این حوالی ها دختر عمو هاشم همه بالای ۱۶۸ هستن 

از طرف همسرم مادر بزرگ ۶۸ سالش تو این سن ۱۶۷ هست پدر بزرگشم ۱۹۰ 

تازه این خواهرش که ۱۷ سالشه ۱۷۰ هست هنوز درحال رشده