2777
2789
خب پس وقت داره برای قد کشیدن.

اره ولی میترسم بیشتر ۱۶۰ نشه و تو خوانواده همسرم اصلا دختر زیر ۱۶۸ ندارن خوانوادم خودمم همینطور چون هردو خونواده قد بلند هستیم و الان خواهر خودش یعنی اون یکی دخترم تو این سن ۱۷ سالگی ۱۷۰ هست هنوزم رشد میکنه  

وقتی بین جمع باشه احساس کمبود میترسم بکنه 

قد خودم  ۱۷۶ قد پدرش ۱۸۷ یا ۱۸۹  پسرم ۱۸۸ دخترم ۱۷۰  فقط این دخترم هست که هنوز کوتا ...

نگران نباشید ، یهو قدش رشد می‌کنه چون تو ژنش هست.

قدش تقریباً ۱۷۶ میشه

تو زندگی هیچکس رو به اندازه خودت اذیت نکردی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا ۱۷۳ تا ۱۷۵ هستم 

بعد پریودی خیلی بلند شدم شاید یهو هفت سانت اینا 

و اره آل ارژنین خوردم یکی دو سانت تاثیر گذاشت 

و خودم که نه اما داداشم خیلیییی شیر میخوره ( دکتر تغذیه بهش گفت ) دو سه تا لیوان صبح بعد ناهار دوتا و دوتا هم عصر و یکی هم آخر شب میخوره دوتا ال ارژنین هزار هم آخر شب میخوره ماه اول چهار سانت قد کشید البته تو سن رشده شاید تاثیر اینا هم نبوده

نگران نباشید ، یهو قدش رشد می‌کنه چون تو ژنش هست. قدش تقریباً ۱۷۶ میشه

اخه خواهر خودش همسن این بود یعنی کلاس هشتم ۱۶۴ بود الان کلاس ۱۱ هست ۱۷۰ هست تازه گفتم که هنوزم رشد میکنه 

دختر داییش کلاس ششم قدش ۱۶۰ هست هنوزم پریود نشده دختر  عموش کلاس هفتم قدش بالای ۱۶۷ هست 

میترسم دخترم در برابر اینا احساس کمبود کنه متاسفانه هردو خوانواده بلند هستیم 

اخه خواهر خودش همسن این بود یعنی کلاس هشتم ۱۶۴ بود الان کلاس ۱۱ هست ۱۷۰ هست تازه گفتم که هنوزم رشد م ...

به نظر من قدش یهو رشد میکنه ، ما داشتیم تو خانواده یکی رو که قدش از همه همسناش کوتاه تر بود ، ولی یهو رشد کرد ‌. الآن از همشون بلند تره.

یه پسر عمومم قدش کلاس پنجم ۱۷۱ بود، همه میگفتن نردبوم میشه ولی الان شده ۱۷۶ .

هر کسی یجوریه ، نگران نباشید چون تو ژنشه قدش بلند میشه 

تو زندگی هیچکس رو به اندازه خودت اذیت نکردی

لطف کنید نظرتون بگید دوستان 

دخترم کلاس هشتم قد ۱۴۹ هنوز پریود نشده 

از طرف پدرش هم از طرف مامان بزرگش ژن بلندی داره هم پدر بزرگش هم عمو هاش هم خود پدرش همشون بالای ۱۸۰ دختر عمو هاشم همه بلندن دختر زیر ۱۶۸ ندارن  

از طرف خودمم از طرف برادرم و خواهرم و دایی هام ژن بلندی داره داداشم ۱۸۴ خواهرم ۱۷۲ دایی هامم همشون بالای ۱۸۰  داره 

اون دختر بزرگم ۱۷ سالگی ۱۷۰ پسرم ۲۱ سالگی ۱۸۵ به بالا هست 

خودم ۱۷۵ همسرم ۱۸۷ یا بیشتر  هست 

بنظرتون دختر من قدش بیشتر ۱۶۰ میشه چون واقعا تو این سن خیلی کوتاهه 

دکتر بردم گفت ژنش که عالیه آزمایش هورمون رشد گرفت گفت هورمون رشدش بیشتر حد معمول هم هست گفت صبر کنید ولی خودم خیلی استرس دارم بیشتر ۱۶۰ نشه و بین این همه دختر عمو بلند دختر دایی بلند و بیین خواهر و برادرش احساس کمبود بکنه خیلی اعصابم درگیره برا دخترم 

به نظر من قدش یهو رشد میکنه ، ما داشتیم تو خانواده یکی رو که قدش از همه همسناش کوتاه تر بود ، ولی یه ...

انشالا خدا از دهنتون بشنوه کلاس ششم آخر هاش ۱۳۹ بود الان کلاس هشتم ۱۴۹ امیدواریم یهو رشد کنه توکل به خدا

خیلی دکتر براش داخل وعدش شیر نوشت انقدر بود که یه شب دیگ نتونست تحمل کنه و حالت تهوع گرفت و ....&nbs ...

الان قدش چنده و هز۳ ماه چقدر بلند میشد تاثیر داشت اون شیر ها که خورد ؟