2777
2789

۱۷۰ خودم

داداشم ۱۸۶

مامانم ۱۶۰

بابام ۱۷۸

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قد ۱۴۹ در ۱۴ سالگی برا دختری که هنوز پریود نشده خوبه ؟ برا دخترم میپرسم خیلی نگرانم 

باید از دکتر بپرسی اونا دقیق راهنماییت میکنن

اگه خیلی مهمه برات

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
۱۷۰ خودم داداشم ۱۸۶ مامانم ۱۶۰ بابام ۱۷۸

نمیدونم چرا داداشا باید از باباها بلند ترن الان ما قد بلنده خونوادمون داداشمه ۱۷۹عه ۱۷ سالشه🤣🤣🤣😂

پایه تموم دیونهه بازیاتم دلبر🥺❤
نمیدونم چرا داداشا باید از باباها بلند ترن الان ما قد بلنده خونوادمون داداشمه ۱۷۹عه ۱۷ سالشه🤣🤣🤣😂

اره 😂 خدا حفظشون کنه

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا

۱۶۰ سانتی متر.

بعد پریود آنچنان قد نکشیدم در حد ۴_۵ سانتی متر بلند تر شدم.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
قدت عالیهههه جدی میگم کاش من همقد تو بودم

آره تو فامیلای خودمون معمولی بودم زیاد قد کوتاه به نظر نمی‌رسیدم بخاطر همین اصلا تو فکرش نبودم ولی از وقتی شوهر کردم تو فامیلاشون من ی ذره ام😂اینقددرر هیکلشون درشته چ زن چ مرد کلا هیکلی و قد بلندن

ژن کجا بود بابای من قدش ۱۸۷ هست پدربزرگ و مادربزرگم خیلیی بلندن حتی پدربزرگ و مادربزرگ بابامم بلندن ...

دقیقا دختر منم همینطور شده خواهرش ۱۷۰ برادرش ۱۸۸ خودش تو ۱۴ سالگی ۱۴۹ هنوزم پریود نشده نمیدونم چقدر دیگه رشد میکنه !!