2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قد ۱۴۹ در ۱۴ سالگی برا دختری که هنوز پریود نشده خوبه ؟ برا دخترم میپرسم خیلی نگرانم 

باید از دکتر بپرسی اونا دقیق راهنماییت میکنن

اگه خیلی مهمه برات

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

۱۷۰ خودم داداشم ۱۸۶ مامانم ۱۶۰ بابام ۱۷۸

نمیدونم چرا داداشا باید از باباها بلند ترن الان ما قد بلنده خونوادمون داداشمه ۱۷۹عه ۱۷ سالشه🤣🤣🤣😂

پایه تموم دیونهه بازیاتم دلبر🥺❤
نمیدونم چرا داداشا باید از باباها بلند ترن الان ما قد بلنده خونوادمون داداشمه ۱۷۹عه ۱۷ سالشه🤣🤣🤣😂

اره 😂 خدا حفظشون کنه

به زودی ظالم از بین خواهد رفت و شادی در راه است❤️

۱۶۰ سانتی متر.

بعد پریود آنچنان قد نکشیدم در حد ۴_۵ سانتی متر بلند تر شدم.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
قدت عالیهههه جدی میگم کاش من همقد تو بودم

آره تو فامیلای خودمون معمولی بودم زیاد قد کوتاه به نظر نمی‌رسیدم بخاطر همین اصلا تو فکرش نبودم ولی از وقتی شوهر کردم تو فامیلاشون من ی ذره ام😂اینقددرر هیکلشون درشته چ زن چ مرد کلا هیکلی و قد بلندن

ژن کجا بود بابای من قدش ۱۸۷ هست پدربزرگ و مادربزرگم خیلیی بلندن حتی پدربزرگ و مادربزرگ بابامم بلندن ...

دقیقا دختر منم همینطور شده خواهرش ۱۷۰ برادرش ۱۸۸ خودش تو ۱۴ سالگی ۱۴۹ هنوزم پریود نشده نمیدونم چقدر دیگه رشد میکنه !!

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز