2777
2789
عنوان

از خودم میگم.لطفا قضاوتم‌نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1959 بازدید | 53 پست
خب اگه زندگیتون خوبه همینطوری زندگی کنید فقط حواست باشه باردار نشی ....

چرا نشه اونوقت دیگه حرف کسی نمیرسه برا جداییشون بچه حلال ومشروع

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
ادم شاخ درمیاره اینجااا

دقیقااااا

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی خدایی همینو میدونم شوهر سابقت اگه بفهمه یه باکس پماد سوختگیم بهش کمکی نمیکنه🤣🤣🤣🤣

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
چقد غلط املایی ئاری داری و غلط نگارشی !!!!!!!!!!!!!!! ایا شما خودتون هم معلمید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟   &n ...

ببخشید ولی تو حال خوبی نبودم‌و تایپ کردم با چشم گریون و دلتنگی نوشتم‌

چ جالب ...مد شده وکیلا عاشق طرف میشن ..حالا ما دختر فامیلمون داشت طلاق میگرفت ی آخوندی که وکیل هم بو ...

اینی که شما گفتید اون‌شخص هوس بازه انا این عاشقی برای ۴ ساله .همسرم از۱۲ سالگی خودش خرج خودشو درس و لباس و همه چیزشو ن رو دادن حتی خونه و ماشین روهم با پول خودشون گرفتن

شوهرمن بعد دوتا بچه هنوز حاضر نیس خونه بنامم کنه چه شانسی بهت رو کرده بخدا.بعضی زنهای دیگه بعد طلاق ...

فدات عزیزم ممنونم‌از پیامت بهم انرژی زیادی داد.من تو زندگی گذشتم‌خیلی عذاب کشیدم ایشون به چشم‌ دیدن و ۳ سال تموم‌ تمام واکنش های همسر سابقم رو خنثی کردن که اذیت نشم.انشاا... شما هم‌خوش باشید همیشه

2790
2778
2791
2779
2792