2821
2789
عنوان

بتادین

1022 بازدید | 25 پست

خانما کسی که التهاب واژن داره منظورم عفونت نیست واژن از بیرون قرمز شده میسوزه ساییده شده خوبه توی اب وبتادین چند دقیقه بشینه تا التهابش بخوابه یا نه بد تر میسوزه

بتادین اولش خییییلی میسوزه جوری که نفست بند میاد ولی بعدش خوب میشه

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی قرمز شده زیاد پماد هم استفاده کردم نمیدونم چرا خوب نمیشه

یکی از عمه هام پزشکه خونمونه میخوای ازش بپرسم؟ 

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش
عسل بزار لای دستمال تمیز بزار رو شورتت تا فردا خوب میشی

چند بار عسل زدم یکم خوب شد باز تا راه میرم منظورم راه رفتن بیرون نیست چون اصلا بیرون نمیتونم برم مثلا تا دستشویی میرم باز دوباره میسوزه

دکتر برو یه پمادی هست اسمشو الان یادم نیست میده سریع خوب میشی ولی بتادینو نمیدونم

خیلی دکتر رفتم ماما وپیش چند تا متخصص زنان هم رفتم پماد کالاندولا زینک والفا دادن زدم بدتر شد

تو بتادین نزار چون برای بریدگی خوبه که عفونت نکنه

تورا خدا بپرس بعد چطور از شما بپرسم چی گفتن

الان بهش میگم

پماد ان ان بزن منم دعا کنم مطمعن باش خوب میشی

دوماه درگیرم فکر کن اصلا شب وروز نداشته باشی  به خدا دوماه اندازه ۱۰ کیلو کم کردم اصلا از دست سوزش نمتونم یکم غذا بخورم ول کنم نیست

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز