2777
2789
عنوان

بتادین

1021 بازدید | 25 پست

خانما کسی که التهاب واژن داره منظورم عفونت نیست واژن از بیرون قرمز شده میسوزه ساییده شده خوبه توی اب وبتادین چند دقیقه بشینه تا التهابش بخوابه یا نه بد تر میسوزه

بتادین اولش خییییلی میسوزه جوری که نفست بند میاد ولی بعدش خوب میشه

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی قرمز شده زیاد پماد هم استفاده کردم نمیدونم چرا خوب نمیشه

یکی از عمه هام پزشکه خونمونه میخوای ازش بپرسم؟ 

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش
عسل بزار لای دستمال تمیز بزار رو شورتت تا فردا خوب میشی

چند بار عسل زدم یکم خوب شد باز تا راه میرم منظورم راه رفتن بیرون نیست چون اصلا بیرون نمیتونم برم مثلا تا دستشویی میرم باز دوباره میسوزه

دکتر برو یه پمادی هست اسمشو الان یادم نیست میده سریع خوب میشی ولی بتادینو نمیدونم

خیلی دکتر رفتم ماما وپیش چند تا متخصص زنان هم رفتم پماد کالاندولا زینک والفا دادن زدم بدتر شد

تو بتادین نزار چون برای بریدگی خوبه که عفونت نکنه

تورا خدا بپرس بعد چطور از شما بپرسم چی گفتن

الان بهش میگم

پماد ان ان بزن منم دعا کنم مطمعن باش خوب میشی

دوماه درگیرم فکر کن اصلا شب وروز نداشته باشی  به خدا دوماه اندازه ۱۰ کیلو کم کردم اصلا از دست سوزش نمتونم یکم غذا بخورم ول کنم نیست