2777
2789

توی بدبختیام همیشه شماها بودین یه طوری باهام دردو دل کردین یه طوری همیشه برام غصه خوردین انگاری دردمو شما خدایی نکرده دارین میکشین 💔 واقعا ازتون ممنونم 

خیلی دوستون دارم 

همیشه راهنماییم کردین 

نشناخته وقتی دردی داشتم برام صلوات فرستادین 

موقعی ک گفتم دعام کنین باردار شم اومدین کلی راهنمایی کردین بعضیا هم گفتن بی بی چکت مثبت شد تگمون کن ♥️ یا خیلی کارای دیگ 

خیلی خوبه ک سنگ صبورمین 

بیشتر از هر جایی اینجا رو دوست دارم چون شماها با دلای پاکتون اینجایین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا با همین حرفاتونه ک توی عصبانیتمم میخندم 😁

😂❤️نوکرم بمولا فدایی داری

من به چشم های بی قرار تو قول می‌دهم؛ ریشه های ما به آب و شاخه های ما به آفتاب می‌رسد،«ما دوباره سبز می‌شویم.»    «قیصر امین پور»🌿

شما هم عزیز دل مایی 💜🥲

تک تک حرفاتون درست بود 

نی نی سایتی ها خیلی خوبند و دوست داشتی 

عشقن

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»

من هرررررررموقع برام مشکلی پیش میاد از نی نی سایتی ها میخوام برام صلوات بفرستن و دعا کنن

اون مشکل بدون استثنا حل میشه.

بارها امتحان کردم

با اکانت قبلیم 

یا با همین اکانت

اعتقاد عجیبی پیدا کردم که اکثر نی نی سایتی ها دل پاکی دارن.

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 
بمونی قلبم 

🥺❤️امضات 

امیدوارم به زودی برات اتفاق بیوفته 😍😍🙏🙏🙏🌿🌿🫀🫀🌸🌸🌝🌝 ‌ 

من به چشم های بی قرار تو قول می‌دهم؛ ریشه های ما به آب و شاخه های ما به آفتاب می‌رسد،«ما دوباره سبز می‌شویم.»    «قیصر امین پور»🌿
شما هم عزیز دل مایی 💜🥲 تک تک حرفاتون درست بود  نی نی سایتی ها خیلی خوبند و دوست داشتی  ...

فداتشم قشنگم واقعا همینطوره 😍 تو هم یکی از همینا هستی نازم

من هرررررررموقع برام مشکلی پیش میاد از نی نی سایتی ها میخوام برام صلوات بفرستن و دعا کنن اون مشکل ب ...

واقعا منم ب دل پاک نی نی سایتیا اعتقاد دارم فک میکردم فقط خودمم ک این حس رو دارم 

فداتشم قشنگم واقعا همینطوره 😍 تو هم یکی از همینا هستی نازم

قربونت ❤️✨

بمونید برام 

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
منم عاشق خوبای نی نی سایتم چندین ساله عضوم جوری که بقول شوهرم نی نی سایت شده مرجع تقلیدت   تا ...

😂😂 رو شوهره منم تاثیر گذاشته میگ برو از نی نی سایت بپرس 😂 یا میگ خونه تنها نمون برو یه جا منم بش میگم من ک تنها نیستم بچها هستن 😎