2777
2789
عنوان

عیدی عروس :((((

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 64 پست
ببین ماهم رسم گوشت و مرغ و این چیزا داریم مامانم گف اوردن که هیچ نیاوردن اصلا به روشون نیار که فک ک ...

اره مادر منم گف نمیخاد چیزی بگی 

من اصلا با خوراکیاش کار ندارم الان 

ولی لباس که دیگه واضحه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره مادر منم گف نمیخاد چیزی بگی  من اصلا با خوراکیاش کار ندارم الان  ولی لباس که دیگه وا ...

لباسمو خودت ب همسرت بگو برین بخرین

مگه تعارف دارین باهم

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
لباسمو خودت ب همسرت بگو برین بخرین مگه تعارف دارین باهم

ن تارف نداریم ولی توقع دارم خودش بدونه یا حداقل مامانش بهس بگه 

ما سر عقد ب داماد کادو نمیدیم ینی حتی نشنیده بودیم ب دامادم کادو میدن ،خانوادم ی نیم ست فقط خریدن برامون سر عقد دادن

بعد عقد شوهرم گف مامانش و فامیلاشون گقتن چرا ب تو کادو ندادن.. ما ک خبر از رسمشون نداشتیم ولی بعدش دعوتشون کردیم خونه ی رب سکه دادیم ب داماد  

حالا الان نمیدونم چرا فامیلاشون زنگ نمیزنن بپرسن برا عروستون عیدی چی خریدین

نمیدونم واقعا حس میکنم ب غرورم بر میخوره !

ولشون کن نیمه پرلیوانو ببین، خودتون دوتایی با شوهرت میرین خرید میکنین، بدون هیچ سر خر و دخالتی، منتی هم از طرفشون سرت نیست، ولی شوهرتوغیر مستقیم بپز، بزار ببینه خوانواده اش چه رفتاری میکنن، مردا این چیزا حالیشون نیست، خود شوهرت چرا چیزی به خانوادش نمیگه؟ 

پس بهشون بگو  از الان بخان کم بزارن تو هیچی نگی تا کی؟  ک بعدا فقط حرصشو بخوری؟

نمیدونم واقعا خیلی رو مخمه 

حتی خرید عقدم چیز زیادی ک نخریدم ی تیشرت شلوارک خونه ای ی صندل معمولی و ی روسری خریدم ک اونا ام همون موقع بهم ندادن 

گذاشت موقه پاگشا با ۷۵۰ تومن پول داد بهم ! 

بهش فک میکنم میخام سکته کنم 😂

ولشون کن نیمه پرلیوانو ببین، خودتون دوتایی با شوهرت میرین خرید میکنین، بدون هیچ سر خر و دخالتی، منتی ...

حالا سرماخورده منتظرم خوب بشه باهاش صحبت کنم 

چند دفعه بحث شده میگه من چکار کنم پدر مادرمن یا میگه بلد نیستن یا میگه سر در نمیارن

بعد جالبه سر جهیزیه ب من میگف همه رو بوش بخر  اتوپرس مارک فلان خوبه 😑

بنظرم که با آدم پرو باید پرو باشی، رفتی خونشون رک بگو کی واسم عیدی میارید؟ ما آماده باشیم، چون ما رسم دارم مهمون دعوت کنیم