2821
2789
عنوان

عیدی عروس :((((

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 64 پست
مبارکت باشه برای منم النگو گرفته شوهرم از قبل خبر دارم 

خب خوبه دیگه ناراحت چی هستی الان

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

ب شوهرت بگو من دم عید باید خرید کنم جور کن یرپز بریم خریدامو انجام بدیم

من حتی ی بار خونشون گقتم ک عید شد اصلا وقت نشد بریم خرید ،مادرشوهرم گف ایکس(مثلا اسم شوهرم ) ک لباس داره ی عالمه برا چیشع :/

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعد از اینکه خودم بگم دیگه واقعا برام ارزشی نداره 

تو زندگی مشترک اگه میخای عقب نمونی، غرور رو بزار کنار، آدم نباید به شوهرش غرور داشته باشه، هی تو هیچی نمیگی اونم هیچی نمیخره، بعد به همین روند عادت میکنه، آخرش نگاه میکنی به عقب میبینی اونی که سرش کلاه رفته فقط خودتی

خوبه دیگه

خب ما برا عروس لباس میخریم کلی سال اول ،من اصن خودم مجرد بودم حداقل دو تا مانتو شومیز اینا میگرفتم 

بعد ما رسم داریم حتی برنج و گوشت و مرغ و ماهی و لوازم بهداشتی و اینام میبریم 

تو زندگی مشترک اگه میخای عقب نمونی، غرور رو بزار کنار، آدم نباید به شوهرش غرور داشته باشه، هی تو هیچ ...

من واسه یلدا ام هیچی نگفتم خودم رفتم خریدم بافت و دوتا شال و شلوار 

ولی دیگه عید رو که همه میدونن عروس لباس میخاد!

خب ما برا عروس لباس میخریم کلی سال اول ،من اصن خودم مجرد بودم حداقل دو تا مانتو شومیز اینا میگرفتم&n ...

ببین ماهم رسم گوشت و مرغ و این چیزا داریم

مامانم گف اوردن که هیچ نیاوردن اصلا به روشون نیار که فک کنن ما گشنه و‌گداییم

تالینجا فعلا همسرم همه کار کرده برام از لباس تا طلا

خانواده همسرم هیچی

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

اون ک رسم شمارونمیدونه باید بهش بگی

حالا من اصلا با اقلام خوراکیش کار ندارم میگم نمیدونن یا رسم ندارن نیارن منم میگم مامانم سال بعد نیاره 

ولی دیگه همه میدونن عروس لباس میخاد واسه عید ،نمیدونن؟

من واسه یلدا ام هیچی نگفتم خودم رفتم خریدم بافت و دوتا شال و شلوار  ولی دیگه عید رو که همه مید ...

خب اونا خودشونو زدن به بیشعوری، ولی تو برو خریدتو انجام بده و هیچی کم نزار، هر چی میتونی بخر، بزار جر بخورن

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 22 ساعت پیش
2791
2779
2792