2777
2789
عنوان

عیدی عروس :((((

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 64 پست
مبارکت باشه برای منم النگو گرفته شوهرم از قبل خبر دارم 

خب خوبه دیگه ناراحت چی هستی الان

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
ب شوهرت بگو من دم عید باید خرید کنم جور کن یرپز بریم خریدامو انجام بدیم

من حتی ی بار خونشون گقتم ک عید شد اصلا وقت نشد بریم خرید ،مادرشوهرم گف ایکس(مثلا اسم شوهرم ) ک لباس داره ی عالمه برا چیشع :/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد از اینکه خودم بگم دیگه واقعا برام ارزشی نداره 

تو زندگی مشترک اگه میخای عقب نمونی، غرور رو بزار کنار، آدم نباید به شوهرش غرور داشته باشه، هی تو هیچی نمیگی اونم هیچی نمیخره، بعد به همین روند عادت میکنه، آخرش نگاه میکنی به عقب میبینی اونی که سرش کلاه رفته فقط خودتی

خوبه دیگه

خب ما برا عروس لباس میخریم کلی سال اول ،من اصن خودم مجرد بودم حداقل دو تا مانتو شومیز اینا میگرفتم 

بعد ما رسم داریم حتی برنج و گوشت و مرغ و ماهی و لوازم بهداشتی و اینام میبریم 

تو زندگی مشترک اگه میخای عقب نمونی، غرور رو بزار کنار، آدم نباید به شوهرش غرور داشته باشه، هی تو هیچ ...

من واسه یلدا ام هیچی نگفتم خودم رفتم خریدم بافت و دوتا شال و شلوار 

ولی دیگه عید رو که همه میدونن عروس لباس میخاد!

خب ما برا عروس لباس میخریم کلی سال اول ،من اصن خودم مجرد بودم حداقل دو تا مانتو شومیز اینا میگرفتم&n ...

ببین ماهم رسم گوشت و مرغ و این چیزا داریم

مامانم گف اوردن که هیچ نیاوردن اصلا به روشون نیار که فک کنن ما گشنه و‌گداییم

تالینجا فعلا همسرم همه کار کرده برام از لباس تا طلا

خانواده همسرم هیچی

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
اون ک رسم شمارونمیدونه باید بهش بگی

حالا من اصلا با اقلام خوراکیش کار ندارم میگم نمیدونن یا رسم ندارن نیارن منم میگم مامانم سال بعد نیاره 

ولی دیگه همه میدونن عروس لباس میخاد واسه عید ،نمیدونن؟

من واسه یلدا ام هیچی نگفتم خودم رفتم خریدم بافت و دوتا شال و شلوار  ولی دیگه عید رو که همه مید ...

خب اونا خودشونو زدن به بیشعوری، ولی تو برو خریدتو انجام بده و هیچی کم نزار، هر چی میتونی بخر، بزار جر بخورن