2777
2789
عنوان

عیدی عروس :((((

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 64 پست
بنظرم که با آدم پرو باید پرو باشی، رفتی خونشون رک بگو کی واسم عیدی میارید؟ ما آماده باشیم، چون ما رس ...

عیدی ک میارن آجیل و میوه و طلا 

لباس و اینا ولی نه 

بعد جالبه سر جهیزیه ب من میگف همه رو بوش بخر  اتوپرس مارک فلان خوبه 😑

وای اینا ازالان دارن سوارت میشن 

ببین شوهرتو بگیر تو مشتت

اول اونو بپز 

بعد هرچی گفتن جوابشونو بده 

مثلا در مورد جهیزیه چیزی گفتن بگو همسرم میگه نیاز نیست ب خانوادت فشار بیاری هرچی خواستی بخر بقیرو خودم میخرم 

بسوزونشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای اینا ازالان دارن سوارت میشن  ببین شوهرتو بگیر تو مشتت اول اونو بپز  بعد هرچی گفتن ج ...

حالا بگم شوهرم گقته نمیخاد ب خانوادت فشار بیاری فک کنن همه رو اون خریده ..خدایی وسایلی ک قرار بود اون بخره رو همه رو با ۱۰۴ تومن جم کردیم ولی من فقط ۸۰ تومن پول یخچال دادم 

نمیدونم شاید رسم ندارن ولی سال اول برای من دوتا النگو دادن و لباس سرتاپا 

سال دوم لباسامو شوهرم خرید فقط مامانش بهم یه سشوار هدیه داد 

امسال که دیگه خرید عروسیمه برج ۲عروسیمه هرچی میگیره میذارم رو جاازم 

اتفاقای الانت و مشکلات الانت ساله دیگه ی درصدم برات ارزش ندارن ، سال دیگه تمامه مشکلات الانت حل شدن و حتی بعضیاشو یا یادتم نمیاد ، پس از زندگیت لذت ببرو انقدر درگیر مشکلاتت نشو.
نمیدونم شاید رسم ندارن ولی سال اول برای من دوتا النگو دادن و لباس سرتاپا  سال دوم لباسامو شوهر ...

مگه میشه رسم نداشته باشن لباس بخرن 

من همون النگورم خودم شوهرمو بردم ۴ تا خرید برا مناسبتا ی دونه میاره هر دفه ،چون دیدم پاگشا بهم ۷۵۰ تومن پول داد مامانش😐😂

مبارکت باشه عزیزم ب شادی استفاده کنی

بعد جالبه سر جهیزیه ب من میگف همه رو بوش بخر  اتوپرس مارک فلان خوبه 😑

ایییی همسرمنم اولی ک میخاستیم جهاز بخریم هی پیام میداد جارو برقی مارک فلان بردار .اسپرسو ساز فلان مارکو بردار

یادش رفت دیگه .برج ۲ میخام جهازمو بچینم گفت اسپرسوسازتو عوض کن زیگما بدرد نمیخوره گفتم همون که بابام خریده خوبه .خودش رفت برداشت عوض کرد بهترشو خرید .

مامان بابای من آمن ضامن نیستن که تو چه مارکی دوس داری واقعا پررو شدن این پسرا

بعدمیگن دخترا توقعهاشون رفته بالا کمبودای خونه باباشون میخان ازشوهر بکَنن😑

اتفاقای الانت و مشکلات الانت ساله دیگه ی درصدم برات ارزش ندارن ، سال دیگه تمامه مشکلات الانت حل شدن و حتی بعضیاشو یا یادتم نمیاد ، پس از زندگیت لذت ببرو انقدر درگیر مشکلاتت نشو.
خب ما برا عروس لباس میخریم کلی سال اول ،من اصن خودم مجرد بودم حداقل دو تا مانتو شومیز اینا میگرفتم&n ...

چ رسم پرخرجی و ناعادلانه ایی، الان وضع اقتصادی خیلی ناجوره بنظرم یا یه تیکه طلا یا لباس 

دیگه وسایل خورد خوراک اصلا درست نیست

مگه میشه رسم نداشته باشن لباس بخرن  من همون النگورم خودم شوهرمو بردم ۴ تا خرید برا مناسبتا ی د ...

خودشو زده به کوچه علی چپ

مادرشوهرا همه یکین با رفتارای عجیب غریب متفاوت 

ایییی همسرمنم اولی ک میخاستیم جهاز بخریم هی پیام میداد جارو برقی مارک فلان بردار .اسپرسو ساز فلان ما ...

من شوهرم خدایی نمیگه جتی سز یخچال و بقیه چیزا ام اصرار کرد ایرانی برداریم ولی من حوصله چرتو پرت گفتنای مادرشو نداشتم 

چ رسم پرخرجی و ناعادلانه ایی، الان وضع اقتصادی خیلی ناجوره بنظرم یا یه تیکه طلا یا لباس  دیگه ...

گفتم ک اصلا خوراکیا مهم نیس من ک خونه بابام گشنه نموندم ولی لباس رو توقع دارم دیگه :// عروسم مثلا

ضمن اینکه خودشونم رسم داشتن سر عقد ب داماد کادو بدیم ما نمیدونستیم بعدش اعتراض کردن حتی میگفتن کت شلوار داماد رو هم شما باید میخریدین 

من اصن خرید عقد نداشتم😐  فقط لباس عقدم و حلقه

عصابت خورد نمیشه؟ من واقعا حس بدی دارم 

با اینکه اصلا از لحاظ مالی بهش احتیاج ندارما، همین فردا میتونم برم خودم بخرم چون شاغلم ولی از لحاظ روحی خیلی رو مخمه

عصابت خورد نمیشه؟ من واقعا حس بدی دارم  با اینکه اصلا از لحاظ مالی بهش احتیاج ندارما، همین فرد ...

چرا واقعا خیلی رومخمه هنوز بعد ۱سالو نیم 

منم همینطور ولی حرصم میگیره چون یه چیزیه ک عادیه ومنم همیشه دوس داشتم داشته باشم

خودشو زده به کوچه علی چپ مادرشوهرا همه یکین با رفتارای عجیب غریب متفاوت 

نه همه یکی نیستن، مادر من، مادر شوهره با عروسمون مهربون تره نسبت ب من ک تک دخترشم همجوره هواشو داره اجازه نداد جهزیه بخره جز چن تیکه وسیله کوچیک آشپز خونه و بهش افتخار میکنم ک اینقدر فهمیده و خانمه ❤️همه مث هم نیستن