2777
2789

شکر خدا هنوز نشنیدم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

هرچی گفت بدتر جوابشو دادم آتیش زدمش🙃

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زیاد شنیدم ولی بدتریش اونی بود که بهم گفت داغ خونه ای که ساخته بود که بریم توش زندگی کنیم رو روی دلم میزاره.و اینو کارو هم کرد.من خیلی چیزا شنیدم و دیدم که دلم شکسته.

دانشجو

من زمانی که با شوهرم ازدواج کردم همون سالش کنکور داشتم میرفتم سالن مطالعه ، از روستا میرفتم شهر برای سالن مطالعه چون اوضاع خونمون خوب نبود بعد مادر شوهرم به شوهرم گفته بود این میره پی دوست پسر بازی وقتی فهمیدم به شوهرم گفتم تو چی جوابش رو دادی گفت تو جای دفاع برام نزاشتی خب راست گفته 

من اونجا خیلی ناراحت شدم 🥲🥲

من زیاد شنیدم ولی بدتریش اونی بود که بهم گفت داغ خونه ای که ساخته بود که بریم توش زندگی کنیم رو روی ...

داری باهاش زندگی میکنی هنوز؟ 

منم خیلی دلم پره ازش خیلی 

وقتی گفت الهی موقع زایمان بمیری  تو غربتم دور از مادر..  بمیرم هم پاک نمیشه از دلم

واقعا ادم نمیدونه چی بگه خدا خودش دلت اروم کنه ❣️

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
دمت گرم  اما من جواب ندادم و فقط سوختم.....

چرا جواب نمیدی .شوهر من چون وضع مالیش از خانواده و فامیل من بهتره گاهی تو دعوا حرفای بدی میزنه هرکس جای من بود سکته زده بود من ولی همه خانوادشو براش یاد آوردی میکنم 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
من زمانی که با شوهرم ازدواج کردم همون سالش کنکور داشتم میرفتم سالن مطالعه ، از روستا میرفتم شهر برای ...

الهی بمیرم برای دلت.... تقریبا همچین حرفایی هم پشت سر من زدن و همسرم سکوت کرده تازه اومد با منم دعوا و شک و شبهه