maheasemooniiiiiii مدیر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 3322 عنوان لانگ دیستنس | مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 44 پست کسی رابطه عاطفی لانگ دیستنس یا همون راه دور داشته؟ ازدواج کردید؟ یا هر تجربه ای که داشتین رو بگین هم خوبیاش هم بدیهاش 1401/12/22 | 01:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
30یکه7تاز70 عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 10139 خب استانامون متفاوته پنج سال اول ندیدمش شروع دوستیمون۱۷سالم بود آشناییمونم از طریق تلگرام بعد الان ... همونی بود که تو پیام ها نشون میدادو میگفت؟ سلام. من آقا هستم. (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)
maheasemooniiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 3322 ببین من اون موقع سوم راهنمایی بودم اون ۲۳ سالش بود آشنا شدیم سربازی رفت دوسال سرباز بود اومد ... اوه شما خیلی سنتون پایین بوده اصلا سن دوستی نبوده به نظرم البته امیدوارم خوشبخت باشی با هرکس که قسمتتهببین از نظر هم زبونی و صحبت و اینا نمیگممثلا کسی که رفته خارج از کشور و میخواد اونجا زندگی کنه و تو اینجایی
helena_mz عضویت: 1400/10/29 تعداد پست: 2683 همونی بود که تو پیام ها نشون میدادو میگفت؟ اکثرا تصویری بودیم اره همون بود وحتی بهتر
2211tatality عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 917 خیلی سخته دلتنگیه زیاد چالشاش خیلی زیاده ولی اگه اون آدم هم فازت باشه بنظرم ارزش سختیو دارهاگه باهم رو راست باشینولی بنظرم انتخابش نکن این نوع رابطه رو
maheasemooniiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 3322 اکثرا تصویری بودیم اره همون بود وحتی بهتر تصویری صحبت کردن به نظرم وابستگی میاره درست نمیگم؟
maheasemooniiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 3322 خیلی سخته دلتنگیه زیاد چالشاش خیلی زیاده ولی اگه اون آدم هم فازت باشه بن ... کاملا درست میگی ولی از کجا بفهمیم ارزش داره یا نه مسئله اینه
helena_mz عضویت: 1400/10/29 تعداد پست: 2683 تصویری صحبت کردن به نظرم وابستگی میاره درست نمیگم؟ آره خیلی اوایل اون زیاد پیگیرش نبودمنعادتش دادم کم کم اونم نمیتونست بدون تصویری یروزم بمونه🤣
maheasemooniiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 3322 آره خیلی اوایل اون زیاد پیگیرش نبودمنعادتش دادم کم کم اونم نمیتونست بدون تصویری یروزم بمونه🤣 😂😂 خوشگل خانوم
2211tatality عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 917 کاملا درست میگی ولی از کجا بفهمیم ارزش داره یا نه مسئله اینه اگه یکیو پیدا کنی که باهات تفاهمای زیادی داشته باشه و سلایق و عقیده و خط فکریش شبیهه تو باشه و کلا ادم ایده الت باشه ولی تنها مشکلتون مسافت باشه بنظرم این ارزش داره
maheasemooniiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 3322 اگه یکیو پیدا کنی که باهات تفاهمای زیادی داشته باشه و سلایق و عقیده و خط فکریش شبیهه تو باشه و کلا ا ... من میگم شرایط و محیط زندگی ممکنه ادمهارو عوض کنه و رو سلیقه و خط فکری هم تاثیر میذارهممنونم از راهنماییت
taaaaaara عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 3233 اوه شما خیلی سنتون پایین بوده اصلا سن دوستی نبوده به نظرم البته امیدوارم خوشبخت باشی با هرکس که قسمت ... اره اون موقع سنم کم بود تحملم زیاد الان بیست سالمه تحمل کم طرف خارج دختره اینجا که کار خیلییی سخت تر میشه البته دیدم اینجوری بودن پسره اونجا اومده نامزد کرده کار اقامت خانوم کرده با خودش ببره دختره رو تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم
30یکه7تاز70 عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 10139 اکثرا تصویری بودیم اره همون بود وحتی بهتر واقعا. خیلی خوبه. سلام. من آقا هستم. (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)
maheasemooniiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 3322 اره اون موقع سنم کم بود تحملم زیاد الان بیست سالمه تحمل کم طرف خارج دختره اینجا که کار خیلییی ... اگه دختره بخواد بره و پسره هم اینکارو کنه که خوب میشه اما خیلی کم پیش میاد اینطوری
taaaaaara عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 3233 اگه دختره بخواد بره و پسره هم اینکارو کنه که خوب میشه اما خیلی کم پیش میاد اینطوری من چندتا دیدم اینجوری بوده تهش به ازدواج ختم شده پسره دختره رو اومده باخودش برده ولی مهم اینه چجوری آدمی واینکه میره انور چون آزادی هرکاری نکنه و ..... تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم