2777
2789
خب استانامون متفاوته پنج سال اول ندیدمش‌ شروع دوستیمون‌۱۷سالم بود آشناییمونم از طریق تلگرام بعد الان ...

همونی بود که تو پیام ها نشون میدادو میگفت؟

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)
ببین من اون موقع سوم راهنمایی بودم اون ۲۳ سالش بود  آشنا شدیم سربازی رفت دوسال سرباز بود اومد ...

اوه شما خیلی سنتون پایین بوده اصلا سن دوستی نبوده به نظرم البته امیدوارم خوشبخت باشی با هرکس که قسمتته

ببین از نظر هم زبونی و صحبت و اینا نمیگم

مثلا کسی که رفته خارج از کشور و میخواد اونجا زندگی کنه و تو اینجایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاملا درست میگی و‌لی از کجا بفهمیم ارزش داره یا نه مسئله اینه

اگه یکیو پیدا کنی که باهات تفاهمای زیادی داشته باشه و سلایق و عقیده و خط فکریش شبیهه تو باشه و کلا ادم ایده الت باشه ولی تنها مشکلتون مسافت باشه 

بنظرم این ارزش داره 

اگه یکیو پیدا کنی که باهات تفاهمای زیادی داشته باشه و سلایق و عقیده و خط فکریش شبیهه تو باشه و کلا ا ...

من میگم شرایط و محیط زندگی ممکنه ادمهارو عوض کنه و رو سلیقه و خط فکری هم تاثیر میذاره

ممنونم از راهنماییت

اوه شما خیلی سنتون پایین بوده اصلا سن دوستی نبوده به نظرم البته امیدوارم خوشبخت باشی با هرکس که قسمت ...

اره اون موقع سنم کم بود تحملم زیاد الان بیست سالمه تحمل کم 

طرف خارج دختره اینجا که کار خیلییی سخت تر میشه 

البته دیدم اینجوری بودن پسره اونجا اومده نامزد کرده کار اقامت خانوم کرده با خودش ببره دختره رو 

تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم
اره اون موقع سنم کم بود تحملم زیاد الان بیست سالمه تحمل کم  طرف خارج دختره اینجا که کار خیلییی ...

اگه دختره بخواد بره و پسره هم اینکارو کنه که خوب میشه اما خیلی کم پیش میاد اینطوری

اگه دختره بخواد بره و پسره هم اینکارو کنه که خوب میشه اما خیلی کم پیش میاد اینطوری

من چندتا دیدم اینجوری بوده 

تهش به ازدواج ختم شده 

پسره دختره رو اومده باخودش برده 

ولی مهم اینه چجوری آدمی واینکه میره انور چون آزادی هرکاری نکنه و ..... 

تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم