2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید اولش از بابت تعهد و صداقت طرف مقابلت کاامل خیالت راحت باشه یا حداقل تا خیالت راحت نشده خیلی دل نبندی

باز هم اگه از این نظر اوکی بود قطعا خیلی سختتر از رابطه ی عادیه کلا وقتی از هم دور میشین بهونه گیریا بیشتر میشه دعوا ها بیشتر میشه ولی خب چه میشه کرد اگه واقعا آدم مناسبت باشه ارزششو داره ولی بدون سخته چند برابر رابطه ی معمولی وقت گذاشتن و تلاش کردن میخواد

باید اولش از بابت تعهد و صداقت طرف مقابلت کاامل خیالت راحت باشه یا حداقل تا خیالت راحت نشده خیلی دل ...

سختیش که خیلی زیاده اما قبول داری بعضی چیزاش راحت تره؟ البته اگه خیلی احساسی نباشه ادم چون احساسات ادم رو حساس میکنه

چطوری؟ میشه تعریف کنی

خب استانامون متفاوته پنج سال اول ندیدمش‌ شروع دوستیمون‌۱۷سالم بود آشناییمونم از طریق تلگرام بعد الان تازه بعد ۷سال نامزدکردیم 

هم سخته هم شیرینه 

۴ سال خیلیه واقعا 

ببین من اون موقع سوم راهنمایی بودم اون ۲۳ سالش بود 

آشنا شدیم سربازی رفت دوسال سرباز بود اومد بیکار بعد رفت سرکار الان برای آزمون استخدامی شرکت نفت میخونه 

بزرگترین اشتباهم بود رابطه ای که تهش هیچی نیست 

بچه بودم بچگی کردم 

آدم اگه شرایط رابطه رو داره با هم شهری خودش خوبه 

کلا تلفن اندازه انگشت ی دست صحبت کردیم در حد ۵ دقیقه 

بعد لهجه داره نمیفهمم چی میگه 

بعد از کجا معلوم تو شهر خودش با یکی دیگه نیست ؟

تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم
مجازی نه یعنی همو بشناسید و دیده باشید اما هر کدوم یه جای دیگه زندگی کنید

اینکه بده. اصلا با همدیگه دست اشنا نیشید. هرکی خودش رو یه ادم خوبی معرفی میکنه

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)
سختیش که خیلی زیاده اما قبول داری بعضی چیزاش راحت تره؟ البته اگه خیلی احساسی نباشه ادم چون احساسات ا ...

چیش راحتتره خب؟؟الان من خودم تو رابطه لانگم ولی میبینم وقتی نزدیک همیم تو یه شهریم چقدر اعصاب خوردیامون کمتره چقدر آروم تریم 

البته اینم حواست باشه اگه میخوای شروع کنی حتما از نزدیک ببینش بعد وگرنه هزار تا داستان ممکنه داشته باشه و ندونی تو همون دیدار حضوری تو موقعیتای مختلف خیلی چیزا دستت میاد