2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 40 پست

عزیزم جناب ایرانی الان هم خدمات پس از فروششون خوبه هم خیالت راحته قطعه اش پیدا میشه.من نه ساله لباسشویی پاکشوما دارم راضیم ۴ ساله ماشین ظرفشویی جی پلاس دارم اونم راضیم.سر سال هم نمایندگیش زنگ زد نظر سنجی و اینکه مشکلی داره یا نداره سرویسکار بفرستن.

یخچالم اسنوا هست بد نیست ولی مادرم دوو داره خیلی عالیه.تلویزیون الان دوو میگن خوب درآمده. اتو فیلیپس خوبه غذاساز هم فیلیپس خوبه الان اصل هلندیش نیست ولی تحت لیسانس هاش هم خوبه.چایساز فلر خوبه. برند کرکماز هم توی ظرف و ظروف و ابزار آشپزخانه عالیه ترک هست خودم دارم .

از نینی سایت هر مارک و لوازمی که میخوای بخری قبلش تحقیق کن خیلی کمک میشه بهت

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
اره رنزو ۲۳سال بعد از نصب  دومنا ۱۰سال ضمانت تعویض  امپریال ۱۰سال

همینکه ضمانت داره عالیه مبارکت باشه و با دل خوش استفاده کنی

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم جناب ایرانی الان هم خدمات پس از فروششون خوبه هم خیالت راحته قطعه اش پیدا میشه.من نه ساله لباسش ...

به خوشی استفاده بشن عزیزم 

ظرفشویی کاربرد داره؟

اتوم فیلیپسه ولی دودل بودم با تفال 

چشم حتما 

مرسی از کمکت قشنگم♥️

مبارکت باشه عزیزدلم  منم جهیزیه میگیرم  لباس شویی و ظرفشویی پاکشوما گرفتم  خیلی هم ...

ممنون عزیزم مبارک شمام باشه به دل خوش استفاده کنی 

ظرفشویی من دودلم میگن کاربرد نداره 

اتو دستی خریدی یا پرس

ممنون عزیزم مبارک شمام باشه به دل خوش استفاده کنی  ظرفشویی من دودلم میگن کاربرد نداره  ا ...

فداتشم 🌷♥️

منم دوس نداشتم بگیرم به اصرار خانواده گرفتم بنظرم دو نفر آدم ظرفی ندارن که بعدم آدم دم دست ارکوپال استفاده میکنه که اصلا قابل شستشو داخل ماشین نیس 

من پرس نگرفتم دستی گرفتم فیلیپس 

پرس خیلی جاگیره دستی راحت تره از نظر من 

به خوشی استفاده بشن عزیزم  ظرفشویی کاربرد داره؟ اتوم فیلیپسه ولی دودل بودم با تفال  چشم ...

من چون شاغل هستم خیلی برام کاربرد داشت ولی الان نخر بزار بعدا شوهرت برات بخره پدرت گناه داره آنقدر خرج میوفته.خوبی ماشین ظرفشویی اینه که مهمون داری کسی به زحمت برای ظرف شستن نمیوفته خودت هم خسته نمیشی ماشین میشوره خشک می‌کنه تحویلت میده.راستی سرویس چینی هم برند زرین دارم خیلی خوبه جرم نمیگیره و لب پر نمیشه.سبک هم هست.

فداتشم 🌷♥️ منم دوس نداشتم بگیرم به اصرار خانواده گرفتم بنظرم دو نفر آدم ظرفی ندارن که بعدم آدم دم ...

من پرس خیلی دوس داشتم ولی فروشنده پشیمونم کرد اخرم دستی فیلیپس خریدم 

من چون شاغل هستم خیلی برام کاربرد داشت ولی الان نخر بزار بعدا شوهرت برات بخره پدرت گناه داره آنقدر خ ...

موفق باشی عزیزم🌱

دخترعموم همینکارو کرد ۵ماه بعد عروسیش خرید 

چینی دور طلاییا؟

میشه گذاشت ظرفشویی؟

به نظرشما ارکوپال ۱۸نفره بگیرم چینی ۶نفره یا برعکس؟

خوب کردی  دیگه چه وسایلت مونده ؟

یخچال تلویزیون اتو لباسشویی جاروبرقی سرویس پلاستیک پتو تشک جعبه ابزار جعبه نخ سوزن سرویس چاقو سرویس ابزاراشپزخونه پلوپز برقی دارم بقیش مونده

شما چی

موفق باشی عزیزم🌱 دخترعموم همینکارو کرد ۵ماه بعد عروسیش خرید  چینی دور طلاییا؟ میشه گذاشت ظر ...

من آرکوپال نخریدم برای دم دست سرویس چینی  برند چینی زرین خریدم اون زمان طرح قاصدک خریدم و همیشه با ماشین میشورم و خراب نشده برای ظروف مهمان هم سرویس چینی لمونژ خریدم که الان خیلی گرون شده و خودمم استفاده نمیکنم ازشون خیلی.

یخچال تلویزیون اتو لباسشویی جاروبرقی سرویس پلاستیک پتو تشک جعبه ابزار جعبه نخ سوزن سرویس چاقو سرویس ...

من دو ساله دارم میگیرم دیگه خداروشکر فقط خورده ریزا  اشپزخونه مونده با کنسول و میز تلویزیون میزعسلی هامو دکوری و لوستر