2777
2789
عنوان

شوهرِ سیگاری و دردسر هاش 😐

625 بازدید | 38 پست

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه 

۷ ساله ازدواج کردم از زمان نامزدی فهمیدم که سیگار میکشه باهاش برخورد کردم و ازش قول گرفتم که بعد از عروسیمون دیگه لب نزنه قبول کرد... اما وقتایی که میومد خونه لباساشو پرِ عطر میکرد و ادامس میخورد که من نفهمم منم چون دوستش داشتم و نمیخواستم رومون به روی همدیگه باز نشه بیخیال میشدم بعد ها دیگه جلوی خودم میکشید تو داشبورد ماشینش پاکت پاکت سیگار مبخرید میذاشت... نشستم باهاش صحبت کردم فایده ای نداشت از مشاور اینترنتی کمک خواستم ولی بازم کار ساز نبود دلیل این پیگیری هام اینه که من از بوی سیگار متنفرم ولی شوهرم نمیفهمه میگه مثل ویروس تو بدنم تنیده... هر دو روز یه پاکت میگیره ۲۶ هزار تومن حساب کردم در هر ماه کای پولش میشه 😑😐 واقعا دیگه خسته شدم راه کاری دارید ارائه بدید خیلی ممنونم

هیچ راه حلی نداره

تنها راه حل اینه که خودش دلش بخواد دیگه سیگار رو ترک کنه

والسلام

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش باید بخواد 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

منم مثل تو.‌‌۱۲ ساله .الآنم باردارم میمیرم از بوش

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
2790
2778
2791
2779
2792