2777
2789

بچه ها من از دیروز ساعت ۷ رفتم ازخونم بیرون امشب ساعت نه اومدم 

دیروز رفتم خونه مادرم تابااونا برم عروسی نوه عمم یه شهردیگه که دلم یکم بازشه دیشب ساعت ۲ رسیدم خونه مادرم خابیدم که شوهرمو بیدارنکنم چون صبح زود میره سرکار تا ساعتای ۸ شبم  نمیاد صبحم رفتم بازار خرید عیدم تا سرشب 

حرفم اینه که شوهرم گفت پول ندارم هنوز حقوقمو نریختن منم قرض گرفتم رفتم بهشم گفتم باید بریزی تاهفته دیگه براشون گفت باشه امشب گوشیشو نگاه کزدم موجودی سه تومن داش یک کارتش کارت دیگشم ۸۰۰ 

دلم گرفت چون برای رو زدن اذیت شدم  اما روش نیاوردم چون اینجور ادمارو نمیشه چیزی گفت باید خر کرد و کار خودتو کرد 

حرف دیگمم اینه که از سرشب اومدم انگار سرسنگین من براش شام اورده بودم خورد 

گفتم خریدامو نمیخای ببینی گفت چرا پوشیدم گفت قشنگه خوبه زیادم ذوقی نکرد نمیدونم خسته اس 

دلیل رفتارش یانه 

من نبودم اما خونم تمیز بوده غداهم تویخجال داشتم خورده بوداونارو اینم بگم بااسنپ که رسیدم زنگ زدم بیاد پایین کلی وسیله داشتم ببره بالا چهارطبقه رو 

اومد همروهم برد .نمیدونم ناراحتیش ازچی بود از نبودن دو روزم از خرج لباسم از خستگی از ندیدن بچه از غذاگرم نبودنش از گرفتاری مالی 

بابچه هم خیلی توجه کرد اما ازمن نه پرسبد عروسی چطوربود نه گفت خریدات بیارببینم چقدرشد 

من گفتم بیارم بپوشم 

اما من پارسال بارداربودم هیچی نخریدم خدایی امسال همه چیزخریدم چون میبینم نداریم اما باشگاهش هرماه سیصدمیده میره سالن میره گاهی استخرمیره رفت براخودش یک عالم قرص ویتامین کلسیم گرفت که مربی باشگاهش گفته بود ولی برامن نخرید من برا تولدش یک بلوز خریدم باپول توجببی خودم رفتیم عوض کنیم یک کت بهاری برداشت ۴۰۰ بیشترداد اگه همونو من میخاستم بخرم میگفت الان ندارم باشه بعد 

چون پول هس تودستش خرج میکنه هرجور میخاد منم لجم گرفت دکترمو رقتم دارو گفتم بنویسه لباسامم امروز خریدم همرو گفتم اگه نخرم فک میکنه هیچی نمیخام وعادت میکنه به خرج نکردن من 

مردا متاسفانه قدر نمیدونن عادت میکنن فقط 

گاهیم نبودن زن توخونه بد نیس قدر بیداری و چایی و غذای اماده رو میدونن 

رفتم دنبال خوش گذرونیم بابقیه چون پیش اون فقط سکوت 

چون همش سرش توگوشیه 

چون فک میکنه تنها کناراون خوشم 

شایدم ازاین دلخور بوده که دیده من بدون اونم میرم جایی وخوشحالم 

دیشبم شام رفته خونه خواهرش من نبودم  احساس میکنم کمتر دسترسش باشم و برای خودم خرج بتراشم بیشتر سمتم میاد تااینکه بچسبم وبپرسم کجایی بیا توجه کن 

از آدمهایی که فکرشو نمی‌کردم رودست خوردم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط یه چیز رو میدونم. مرد باید پس انداز داشته باشه و قرار نیست تا قرون اخر پولش رو خرج کنیم. اون سه تومن پس انداز روز مبادا بوده حتما تا موقعی که حقوقش رو بدن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

والله فعلا ک این رویه در پیش گرفتی بیشتر شوهرت سرد و فراری شده

کلا دنبال اثبات کردن و اینا نباش 

مقایسه هم نکن اونم مرده داره کار میکنه تلاش میکنه برا خودشم خرج میکنه 

شمام سعی کن به اندازه خرج کنی نه اینکه یکدفعه چندماه هیچی نخری بعد یدقعه بری کلی خرید کنی

با برنامه خرج کن 

و سعیم بکن زیاد شب تنهاش نزاری 

بعدا افسوس نخوری 

روز هرجا میری برو ولی شب خونع خودت باش

اگه بخوای هی حساس بشی که آخ نکنه از فلان چیز ناراحته یا خودتو مقصر بدونی باید طبق میلش رفتار کنی و مردها خیلی باهوشند زود می‌فهمن که دلمون نمیخواد ناراحت باشن سو استفاده میکنن..تو مهربون باش ولی عادی رفتار کن انگار نه انگار بی محلی کرده

والله فعلا ک این رویه در پیش گرفتی بیشتر شوهرت سرد و فراری شده کلا دنبال اثبات کردن و اینا نباش&nbs ...

اره خودمم پشیمونم اصلا خوش نمیگذره شب نیستم خونم انگار نیستم دور میشیم ازهم ...اینکه اینجوری خرج میکنم از کاراش خسته شدم حساب کتاب دست من نیس منو درجریان نمیذاره پول داره پیاز نمیخره یک هفته یک کارایی میکنه چند روز پیش یکهو ۴۰۰ تومن خرج کرد هیچیم نخریدع اینا رو میبینم میگم حالا که ولخرجی میکنه منم خرج میکنم من اتفاقا بلدم بسازم جمع کنم براش اما این مدلی نه وقتی خرج نمیکنم فک میکنه همه چی ارزون یا من پولی لازم ندارم 

..سرد که نمیشه اتفاقا یادمیگیره زن چیه 

ازاقتی بچه دنیااومده بهش وابسته شده من کمرنگ شدم براهمین این مدل رفتارش دیگه عادی شده برام 

من بارداربودم کفش نداشتم یک کفش خریدم که پاهام راحت باشن اونو به روم اورد که رفتی خریدی اخر 

فهنیدم که هرچی خرج نکنم بدتره

از آدمهایی که فکرشو نمی‌کردم رودست خوردم 

[QUOTE=279347690]اره خودمم پشیمونم اصلا خوش نمیگذره شب نیستم خونم انگار نیستم دور میشیم ازهم ...اینکه اینجوری خرج میک ...[/QUOTE]

هرکی شوهرش بهتر میشناسه ولی کلا حالا ک بچه هم داری نمیکم خیلی در نقش زن فداکار و پاسوز باش نه 

ولی سعی کن مراعات کنی لج لجبازی نکنی دعوا نگیری بخاطر حالا ی دست لباس کمتر یا بیشتر گرفتن خونه میدون جنگ نکنید یا رابطه اتون الکی سرد نکنید ک بچه ها انقدر زرنگن ک از همون سن خیلی پایین متوجه رفتار والدین میشن ،