بچه ها من از دیروز ساعت ۷ رفتم ازخونم بیرون امشب ساعت نه اومدم
دیروز رفتم خونه مادرم تابااونا برم عروسی نوه عمم یه شهردیگه که دلم یکم بازشه دیشب ساعت ۲ رسیدم خونه مادرم خابیدم که شوهرمو بیدارنکنم چون صبح زود میره سرکار تا ساعتای ۸ شبم نمیاد صبحم رفتم بازار خرید عیدم تا سرشب
حرفم اینه که شوهرم گفت پول ندارم هنوز حقوقمو نریختن منم قرض گرفتم رفتم بهشم گفتم باید بریزی تاهفته دیگه براشون گفت باشه امشب گوشیشو نگاه کزدم موجودی سه تومن داش یک کارتش کارت دیگشم ۸۰۰
دلم گرفت چون برای رو زدن اذیت شدم اما روش نیاوردم چون اینجور ادمارو نمیشه چیزی گفت باید خر کرد و کار خودتو کرد
حرف دیگمم اینه که از سرشب اومدم انگار سرسنگین من براش شام اورده بودم خورد
گفتم خریدامو نمیخای ببینی گفت چرا پوشیدم گفت قشنگه خوبه زیادم ذوقی نکرد نمیدونم خسته اس
دلیل رفتارش یانه
من نبودم اما خونم تمیز بوده غداهم تویخجال داشتم خورده بوداونارو اینم بگم بااسنپ که رسیدم زنگ زدم بیاد پایین کلی وسیله داشتم ببره بالا چهارطبقه رو
اومد همروهم برد .نمیدونم ناراحتیش ازچی بود از نبودن دو روزم از خرج لباسم از خستگی از ندیدن بچه از غذاگرم نبودنش از گرفتاری مالی
بابچه هم خیلی توجه کرد اما ازمن نه پرسبد عروسی چطوربود نه گفت خریدات بیارببینم چقدرشد
من گفتم بیارم بپوشم
اما من پارسال بارداربودم هیچی نخریدم خدایی امسال همه چیزخریدم چون میبینم نداریم اما باشگاهش هرماه سیصدمیده میره سالن میره گاهی استخرمیره رفت براخودش یک عالم قرص ویتامین کلسیم گرفت که مربی باشگاهش گفته بود ولی برامن نخرید من برا تولدش یک بلوز خریدم باپول توجببی خودم رفتیم عوض کنیم یک کت بهاری برداشت ۴۰۰ بیشترداد اگه همونو من میخاستم بخرم میگفت الان ندارم باشه بعد
چون پول هس تودستش خرج میکنه هرجور میخاد منم لجم گرفت دکترمو رقتم دارو گفتم بنویسه لباسامم امروز خریدم همرو گفتم اگه نخرم فک میکنه هیچی نمیخام وعادت میکنه به خرج نکردن من
مردا متاسفانه قدر نمیدونن عادت میکنن فقط
گاهیم نبودن زن توخونه بد نیس قدر بیداری و چایی و غذای اماده رو میدونن
رفتم دنبال خوش گذرونیم بابقیه چون پیش اون فقط سکوت
چون همش سرش توگوشیه
چون فک میکنه تنها کناراون خوشم
شایدم ازاین دلخور بوده که دیده من بدون اونم میرم جایی وخوشحالم
دیشبم شام رفته خونه خواهرش من نبودم احساس میکنم کمتر دسترسش باشم و برای خودم خرج بتراشم بیشتر سمتم میاد تااینکه بچسبم وبپرسم کجایی بیا توجه کن