2821
2789
عنوان

دخترا بیاین

379 بازدید | 37 پست

اگر یکی از پسرای فامیل هی از آدم بپرسه به چی فکر میکنی؟

بعد همش بگه چرا همش خونه ای ؟من میدونم تو همش تو اتاقتی بعد من بگم خب منتظرم مجوز کارم بیاد بعد برم سرکار بعد پسره بگه تو الان دو ساله میگی میخوام کار کنم هنوز نرفتی این عمرته که داره میره ها من چون دختر خوبی هستی و دوستت دارم میگم اینارو بعدم بگه من خودم تو کارم خیلی موفقم یه چیزی تولید کردم که همه هنگ کردن تو جلسه 

این چرا اینارو میگه؟الان من خسته شدم از حرفاش

میشه یه سوال بپرسم؟ 

💜💜تو همونی هستی که تصمیم میگیری باشی 💗💗پاسخ به سوالات احتمالی⬅ واقعا عاشق ریاضی؟بله 🤍ریاضیت خوبه؟ بله🤍چرا این نام کاربری رو انتخاب کردی؟ چون وقتی که مدرسه میرفتم ریاضیم عالییی بود🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

چجوری میشه برای یه کاربر گزارش زد؟ منظورم شما نیستا یه کاربر دیگه 

💜💜تو همونی هستی که تصمیم میگیری باشی 💗💗پاسخ به سوالات احتمالی⬅ واقعا عاشق ریاضی؟بله 🤍ریاضیت خوبه؟ بله🤍چرا این نام کاربری رو انتخاب کردی؟ چون وقتی که مدرسه میرفتم ریاضیم عالییی بود🤍
نمیدونم سه نقطه رو فکر کنم بزنین گزارش پست

خیلی ممنونم ❤